Mikijelj: Samo zajedno možemo naprijed

"Bolnica, vrtići i parkovi za našu djecu, sve to moramo zajednički da uradimo u naredne četiri godine, kako bismo napokon, obećanja koja smo dali građanima realizovali i kako bismo mogli da ih pogledamo u oči", rekao je Mikijelj

5415 pregleda 21 reakcija 21 komentar(a)
Foto: Za budućnost Budve – Budva, otvoreni grad
Foto: Za budućnost Budve – Budva, otvoreni grad

Ostalo nam je još nekoliko dana kada ćemo glasati za jedinstvo, stabilnost i napredak, jer samo zajedno možemo da idemo naprijed, poručio je Mladen Mikijelj, nosilac izborne liste "Za budućnost Budve – Budva, otvoreni grad".

Kako je saopšteno, on je, u susret lokalnim izborima 26. maja, prisustvovao druženju u domu porodice Vučićević.

"Jedinstvo smo pokazali na početku kampanje kada smo se okupili oko iste ideje. Jedinstvo znači kada vodimo brigu o svakom našem sugrađaninu. Jedinstvo znači kada obezbijedimo 50 evra svakom penzioneru. Bolnica, vrtići i parkovi za našu djecu, sve to moramo zajednički da uradimo u naredne četiri godine, kako bismo napokon, obećanja koja smo dali građanima realizovali i kako bismo mogli da ih pogledamo u oči. Izbor je jednostavan, a mi smo izabrali jedinstvo, stabilnost i napredak - 26. maja, glasaćemo za otvorenu Budvu i slavićemo jednu veliku pobjedu“, naveo je Mikijelj.

Bonus video: