Dajković: Spajić pošao stopama Mila Đukanovića, ko će krenuti stopama Novaka Kilibarde?

Dajković je istakao da Vlada koja je glasala za Rezoluciju o Srebrenici, a koju su, kako kaže, osudili i Mitropolit Joanikije i Patrijarh Srpske pravoslavne crkve (SPC) Porfirije, ne treba da postoji

18796 pregleda 64 reakcija 64 komentar(a)
Dajković, Foto: Slobodna Crne Gora
Dajković, Foto: Slobodna Crne Gora

Sa ogorčenjem konstatujem da je današnjim glasanjem zvanična Crna Gora bacila ljagu na veličanstvene tekovine 30. avgusta koji je, između ostalog, iznjedrio brojne ministre, pa i premijera Milojka Spajića, saopštio je predsjednik Slobodne Crne Gore Vladislav Dajković.

On je istakao da je Spajić pošao stopama nekadašnjeg predsjednika države, vlade i Demokratske partije socijalista (DSP) Mila Đukanovića, a potom upitao ko će krenuti stopama bivšeg predsjednika Narodne stranke Novaka Kilibarde.

"Nažalost, Milojko Spajić je pošao stopama svog političkog oca Zdravka Krivokapića i, očito, preumio: više nije Srbin koji je celivao odar blaženopočivšeg Vladike Atanasija, nego moderni Crnogorac po mjerilima Brisela i Vašingtona", kazao je Dajković.

On je istakao da Vlada koja je glasala za Rezoluciju o Srebrenici, a koju su, kako kaže, osudili i Mitropolit Joanikije i Patrijarh Srpske pravoslavne crkve (SPC) Porfirije, ne treba da postoji.

"Samim tim, biće zanimljivo gledati u narednim danima pravdanja zašto je ipak bolje da nas neko 'udara po glavi', a da mu mi pričamo 'malo je, udari još'", zaključio je Dajković.

Bonus video: