Predrag Zenović: Budva zaslužuje da bude grad budućnosti

"Mi ćemo na tom programu insistirati ubijeđeni da ćemo biti stožer buduće vlasti", rekao je nosilac liste "Pokret Evropa sad - Budva ima šansu"

5201 pregleda 0 komentar(a)
Foto: PES
Foto: PES

Nosilac liste "Pokret Evropa sad - Budva ima šansu" Predrag Zenović kazao je da Budva zaslužuje da bude grad budućnosti.

“Meni je drago da izborni dan teče i da je protekao u lijepom tonu i duhu. Ovo zaista mora I treba da bude praznik demokratije. Kada je u pitanju liste 'Budva ima šansu - Pokreta Evropa sad', mi smo zadovoljni tokom kampanje. Mi smo se pozicionirali u jednom okviru političkom koji po našem mišljenju nije funkcionisao, nije bio dobar. Dali smo jednu novu šansu, jednu novu energiju za grad Budvu, za političke prilike, ali uopšte i za neki novi razvoj i budućnost ovog grada. Ovaj grad zaslužuje da bude grad budućnosti, da ima jednu razvojnu koncepciju, da bude kreativni, zeleni, pametni i evropski grad. I mi ćemo na tom programu insistirati ubijeđeni da ćemo biti stožer buduće vlasti", kazao je Zenović danas nakon glasanja na lokalnim izborima.

Bonus video: