Mandić: Knežević i ja uvijek čujemo isto, ali to ne znači da su ostali učesnici sastanka drugačije razumjeli izrečeno

Knežević je sinoć, u gostovanju na jednoj srbijanskoj televiziji, kazao da je premijer Milojko Spajić bio obećao njemu i Mandiću da će Crna Gora biti uzdržana na glasanju o predlogu rezolucije o genocidu u Srebrenici, u Ujedinjenim nacijama

37934 pregleda 303 reakcija 90 komentar(a)
Mandić, Foto: Boris Pejović
Mandić, Foto: Boris Pejović

Predsjednik Demokratske narodne partije (DNP) Milan Knežević i ja zajedno smo prošli brojne bitke i one su potvrdile da uvijek čujemo i vidimo isto, ali to ne znači i ne isključuje mogućnost da su ostali učesnici sastanka na drugačiji način razumjeli izrečeno, saopštio je predsjednik Skupštine i lider Nove srpske demokratije (NSD) Andrija Mandić.

"Uslijed brojnih pitanja javnosti vezano za to šta je rečeno na sastanku kojem smo prisustvovali premijer Spajić, njegov šef kabineta Krvavac, Milan Knežević i ja, želim da saopštim da smo predsjednik DNP-a Milan Knežević i ja zajedno prošli brojne bitke i da su one potvrdile da uvijek čujemo i vidimo isto, ali to ne znači i ne isključuje mogućnost da su ostali učesnici sastanka na drugačiji način razumjeli izrečeno", napisao je Mandić na društvenoj mreži Iks.

Knežević je sinoć, u gostovanju na jednoj srbijanskoj televiziji, kazao da je premijer Milojko Spajić bio obećao njemu i Mandiću da će Crna Gora biti uzdržana na glasanju o predlogu rezolucije o genocidu u Srebrenici, u Ujedinjenim nacijama.

Spajić je kratko prokomentarisao izjavu Kneževića. "Ko ti to baje?", napisao je Spajić na društvenoj mreži Iks.

Lider DNP-a je potom istakao da je i šef Spajićevog kabineta Branko Krvavac bio prisutan na tom sastanku, na šta je Krvavac odgovorio da su Kneževićevi navodi neistiniti.

Krvavac je poručio da su navodi Kneževića neistiniti, te da je Crna Gora jedina zemlja koja je uspjela da u Rezoluciju o Srebrenici unese stavku da Srbi nisu genocidan narod.

Portparolka DNP Jovana Todorović rekla je da "DNP konstatuje da je Milojko Spajić nokautiran neumoljivim činjenicama odustao od dalje polemike sa Milanom Kneževićem, i opredijelio se da isturi Branka Krvavca kako bi branili sopstvene laži".

Bonus video: