Demos: Kukavičko objašnjenje Danilovića za nedolazak na sjednicu

Iz Demosa navode da podržavaju stav Lekića da ga "u toj pretenziji ignoriše"
198 komentar(a)
Goran Danilović, Miodrag Lekić, Foto: Boris Pejović
Goran Danilović, Miodrag Lekić, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 26.07.2017. 14:22h

Umjesto da ispuni političku i statutarnu obavezu da dođe na sjednicu Predsjedništva, na stranačkom tijelu „koje je najviši politički organ stranke između sjednica Glavnog odobora“, Danilović kukavički i demagoški izbjegava dijalog i demokratsko suočavanje sa kolegama iz Predsjedništva, saopšteno je iz Medijskog tima Demosa.

"Očigledno uplašen možda i postiđen Danilović, kao glavni inspirator i organizator primitivnog razbijanja stranke i kršenja Statuta, čime je već nanio ogormne štete Demosu, neće da čuje mišljenja čalanova Predsjedništva. Sasvim dovoljno da javnost zakljuci o cemu je rijec. Dovoljno jasno i članovima Demosa kojima Danilović poslednih nedelja basomučno pokušava da manipuliše nastojeći da ih uvuče u svoje lične planove. Svjestan očajne pozicije, bježeći od nje, Danilović, pored kukavičluka, pokušava, u kombinaciji demagogije i ličnih kompleksa, da opet providno i tragikomično skrene pažnju ka opsesivnoj temi „ Lekić i on“ koji treba nešto da urade", navode iz Demosa.

Iz Demosa navode da podržavaju stav Lekića da ga "u toj pretenziji ignoriše i da ga uputi na odgovornost koju nosi kao akter pokušaja razbijanja Demosa".

"...Što bi vjerovatno čuo danas kada bi imao hrabrosti da uvaži riječi slobodnih članova stranke koji ne pripadaju onom dijelu koji je, prema najnovijoj skandaloznoj izjavi samog Danilovića, on privatizovao", zaključuju iz Demosa.

Danilović poziva posljednji put: Lekić da podnese ostavku, a nakon njega ću i ja >>>

Bonus video: