Vojinović Vujoševiću: Kad raščistimo vaš kriminal u Budvi i voda će doći na dnevni red

"Ne brinite za vodu u Budvi nego brinite za to što je vama u podgoričkom DPS izgleda voda počela da ulazi u uši. Direktor Vodovoda i predsjednik DPS Podgorica govori jedno a vi drugo", istakla je Vojinović
139 pregleda 9 komentar(a)
Jadranka Vojinović, Foto: Boris Pejović
Jadranka Vojinović, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 26.07.2017. 09:52h

Mi smo mislili da se vi iz DPS stidite vaših dostignuća u Budvi u kojoj su organizovane kriminalne grupe iz vaše partije otele stotine miliona građanima, a ne da vam Budva služi za primjer bilo čega, poručila je danas Jadranka Vojinović,odbornica SDP u Skupštini Glavnog grada reagujući na jučerašnje saopštenje predsjednika Kluba odbornika DPS u Skupštini Glavnog grada Momčila Vujoševića.

"Ne sjekirajte se gospodine Vujoševiću, kad raščistimo vaš kriminal u Budvi i voda će doći na dnevni red. Zato ne brinite za vodu u Budvi nego brinite za to što je vama u podgoričkom DPS izgleda voda počela da ulazi u uši. Direktor Vodovoda i predsjednik DPS Podgorica govori jedno a vi drugo. Prekjuče saopštavate da ste se sa menadžmentom Vodovoda dogovorili da neće biti poskupljenja a juče vas direktor Vodovoda demantuje i tvrdi da je odustajanje od poskupljenja velika greška", istakla je Vojinović.

Ona je poručila Vujoševiću da se mane SDP-a.

"Imate vi većih problema jer ste počeli da demantujete jedni druge. Teško je odgonetnuti ko je prvi podgorički DPS-ovac – direktor Vodovoda ili gradonačelnik. Jedan u klin, drugi u ploču. Od vaših svađa i sukoba uvijek su žrtve bili građani kao sada kad ste namjeravali da ih „častite“ sa povećanjem cijene vode za 23 posto. Zato nemojte samo da račun vaših internih partijskih sukoba opet plaćaju građani. Račun za vodu koji ste planirali da enormno uvećate, zahvaljujući prije svega SDP, građani na sreću neće platiti. I tu je makar u pravu direktor Vodovoda kada kaže da smo povećanje cijene vode spriječili upravo mi iz SDP. Hvala mu na iskrenosti. Čekamo da vidimo da li ćete ga demantovati ko što je on vas", kazala je Vojinović.

Ona je rekla i da je SDP veoma zadovoljan epilogom ove priče jer voda neće poskupiti, a dodaje i da je cijepanje podgoričkog DPS i zvanično počelo.

"Pozivamo još jednom gradonačelnika Stijepovića da pokrene smjenu direktora Vodovoda zbog ove igre sa gradjanima i štetne namjere da udari na džep gradjana. Ukoliko to ne uradi biće jasno koja struja u podgoričkom DPS odnosi prevagu", zaključila je Vojinović.

Bonus video: