NSD Budva: Treba da radimo jedni sa drugima i ne dopustimo da se razdvojimo

"Ujedinjeni smo jači, a zajedničkim naporom možemo ostvariti velike promjene i postići uspjeh", kazali su iz budvanskog odbora Nove srpske demokratije

7662 pregleda 12 komentar(a)
Foto: NSD Budva
Foto: NSD Budva

Predstavnici budvanskog odbora Nove srpske demokratije Mladen Mikijelj, Nemanja Kuljača, Nikola Kralj i Bojana Pićan, zajedno sa delegatima te partije prisustvovali su Svesrpskom saboru u Beogradu, nakon čega su poručili da je potvrđeno "ono u šta vjerujemo - da treba da radimo jedni sa drugima, nikako da se okrećemo jedni protiv drugih i dopustimo da se razdvojimo".

Podsjetili su na jučerašnje riječi patrijarha SPC Porfirija u beogradskom Hramu Svetog Save: “Zato i jesmo sposobni da razumemo jedni druge, da razumemo i onog drugog i drugačijeg, čoveka druge vere i drugog naroda, da ga poštujući prihvatimo onakvim kakav jeste, da bez straha stupamo u dijalog sa drugima, da ih istinski obogatimo sobom, ali da i mi njima budemo obogaćeni. Jednom rečju, da u miru živimo međusobno i sa drugima, znajući uvek da smo jedni drugima potrebni.”

"Potvrđeno je ono u šta vjerujemo - da treba da radimo jedni sa drugima, nikako da se okrećemo jedni protiv drugih i dopustimo da se razdvojimo. Ujedinjeni smo jači, a zajedničkim naporom možemo ostvariti velike promjene i postići uspjeh. Pobjeda nije samo u postizanju ciljeva, već i u tome kako dijelimo te uspjehe sa drugima. Dijeljenje radosti i postignuća sa svojim saborcima čini naše trijumfe većim i vrednijim. Samo zajedno možemo graditi bolju budućnost za sve nas", saopštio je budvanski NSD.

Uputili su zahvalnost učesnicima sabora, organizatorima i predstavnicima SPC na "uspješnoj manifestaciji posvećenoj jedinstvu srpskog roda".

Bonus video: