Sastanak Spajića sa predsjednikom Bugarske kasnio, Radev napustio zgradu Vlade

"Raniji sastanak predsjednika Vlade sa najvećom turističkom kompanijom, njemačkim TUI-ijem, trajao je tri minuta duže od planiranog, a delegacija predsjednika Bugarske Rumena Radeva, poslije četiri minuta čekanja napustila je zgradu Vlade"

126060 pregleda 402 reakcija 145 komentar(a)
Spajić, Foto: Luka Zeković
Spajić, Foto: Luka Zeković

Sastanak premijera Crne Gore Milojka Spajića sa predsjednikom Bugarske Rumenom Radevim otkazan je.

Kako je "Vijestima" rečeno iz Vlade, dogovoreni sastanak Spajića sa predsjednikom Bugarske u zgradi Vlade je kasnio, zbog čega je delegacija predvođena Radevim, poslije četiri minuta čekanja napustila zgradu.

"Sa ambasadom Bugarske dogovoreno je da se sastanak održi u prijemnom salonu u zgradi Vlade u 17 časova, pošto je predsjednik Vlade Milojko Spajić imao veliku želju da se, uprkos zgusnutoj agendi, sastane sa predsjednikom Radevim. Raniji sastanak predsjednika Vlade sa najvećom turističkom kompanijom, njemačkim TUI-ijem, trajao je tri minuta duže od planiranog, a delegacija predsjednika Bugarske Rumena Radeva, poslije četiri minuta čekanja napustila je zgradu Vlade", rečeno je "Vijestima" iz Vlade.

Iz Vlade je "Vijestima" dodatno pojašnjeno da je sastanak trebao da se održi u istom, prijemnom salonu, gdje je bio sastanak sa predstavnicima TUI-a i da je razlog njegovog kašnjenja bio taj što je prostor trebalo pripremiti za novi sastanak.

Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović domaćin je posjete predsjednika Bugarske.

Bonus video: