Mandić: Beranski odbornici da ispoštuju koalicioni sporazum ili da vrate mandat

Lider NSD-a pozvao odbornike koalicije Za budućnost Berana da izglasaju Todorovića za predsjednika SO, a Ćulafića za predsjednika Opštine

19486 pregleda 57 reakcija 57 komentar(a)
Foto: Luka Zeković
Foto: Luka Zeković

Predsjednik Nove srpske demokratije (NSD) Andrija Mandić pozvao odbornike koalicije Za budućnost Berana da ispoštuju koalicioni sporazum ili da vrate mandat.

Mandić je na društvenoj mreži Iks pozvao odbornike da u Skupštini Opštine izglasaju Vuka Todorovića za predsjednika, a Damjana Ćulafića za predsjednika Opštine.

"Dogovor i koalicioni sporazum koji je postignut nakon lokalnih izbora u tom gradu 2022. godine precizirao je da će nakon dvije godine doći do rotacije na tim ključnim mjestima. Ljudi koji pripadaju koaliciji Za budućnost Berana su se okupili oko ideja dostojanstva, morala, časti i istine u politici i upravo zbog toga vjerujem da će ispoštovati ono za šta su dali svoju riječ i potpis, upravo onako kako je to učinjeno i u Budvi 2018. godine između tadašnjeg DF-a i Demokratske Crne Gore", rekao je Mandić.

Ukoliko se neko od odbornika ne slaže sa poštovanjem date riječi, Mandić kažeda je čestitije da mandat vrati umjesto da uslijed sosptvenog neslaganja ruši ono za šta se svi ostali zalažu.

Bonus video: