DPS: Apsolutna dominacija, hvala građanima

"Ovakva masovna podrška predstavlja i veliku odgovornost ali i snažan zamajac našoj partiji pred predstojeće lokalne izbore u 11 opština", kazali su iz DPS-a
75 pregleda 21 komentar(a)
Milo Đukanović, Foto: Filip Roganović
Milo Đukanović, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 16.04.2018. 17:09h

Demokratska partija socijalista pokazala je apsolutnu dominaciju na završenim predsjedničkim izborima, na kojima je njen lider Milo Đukanović osvojio 180 274 glasova (53.9 procenata) što je za 26.000 više nego zbir glasova svih ostalih kandidata, saopšteno je iz DPS-a.

"Milo Đukanović je pobijedio u 20 opština dok je u 17 imao apsolutnu većinu, odnosno veći broj glasova od svih ostalih učesnika zajedno. O masovnoj podršci birača svjedoči i podatak da je u 5 najvećih opština u Crnoj Gori - Podgorici, Nikšiću, Bijelom Polju, Baru i Pljevljima - kandidat DPS-a odnio apsolutnu pobjedu! Veličinu ove pobjede dokazuje i podatak da je prednost u broju glasova koju je Đukanović imao na ovim izborima veća nego zbir glasova svih drugih kandidata u opštinama Berane, Herceg Novi, Plužine i Kotor. Zahvaljujemo građanima širom Crne Gore koji su na predsjedničkim izborima pokazali snažnu privrženost politici Demokratske partije socijalista i njenog lidera Mila Đukanovića. Ovakva masovna podrška predstavlja i veliku odgovornost ali i snažan zamajac našoj partiji pred predstojeće lokalne izbore u 11 opština", kazali su iz DPS-a.

Bonus video: