Suhih predsjednik Odbora Socijaldemokrata Glavnog grada

Za potpredsjednike Odbora su na predlog predsjednika Suhiha, izabrani zamjenik gradonačelnika Boris Mugoša, direktorica KIC-a Snežana Burzan i sekretar Sekretarijata za komunalne poslove i saobraćaj u Glavnom gradu Marko Rakočević
223 pregleda 5 komentar(a)
Socijaldemokrate Glavnog grada, Foto: Socijaldemokrate Crne Gore
Socijaldemokrate Glavnog grada, Foto: Socijaldemokrate Crne Gore
Ažurirano: 11.07.2017. 10:34h

Za predsjednika Odbora Socijaldemokrata Glavnog grada na konsitutivnoj sjednici izabran je Đorđe Suhih, predsjednik Skupštine Glavnog grada.

Za potpredsjednike Odbora su na predlog predsjednika Suhiha, izabrani zamjenik gradonačelnika Boris Mugoša, direktorica KIC-a Snežana Burzan i sekretar Sekretarijata za komunalne poslove i saobraćaj u Glavnom gradu Marko Rakočević.

Predsjednik Socijaldemokrata Crne Gore Ivan Brajović kazao je da rezultati partije na izborima "potvrđuju ispravnost naše politike, koja je samostalnim pozicioniranjem na političkoj mapi pokazala da je nezaobilazan faktor svih progresivnih dešavanja u Crnoj Gori".

"Ono što svakako raduje je konstantni rast podrške našoj partiji poslije parlamentarnih izbora, koji je rezultirao tri puta većom podrškom u Nikšiću i dva i po puta u Herceg Novom. Svakako da takav trend, osluškujući informacije sa terena, očekujemo i u Podgorici na izborima sljedeće godine", rekaoa je Brajović.

On se zahvalio dosadašnjem predsjedniku podgoričkog odbora Vujici Lazoviću na svemu što je uradio u prethodnom periodu.

Bonus video: