DF: Policija naredila privođenje naših aktivista koji su pokušali da spriječe malverzacije DPS-a

"Vjerovatno ne postoji slučaj u Evropi da oni koji se trude da doprinesu da izbori budu fer i demokratski budu meta policije, umjesto onih koji kradu izbore, kupuju glasove i zastrašuju građane"
56 pregleda 14 komentar(a)
DF, Demokratski front, Foto: DF
DF, Demokratski front, Foto: DF
Ažurirano: 15.04.2018. 15:48h

Novi pritisak na građane od strane državnog aparata zabilježen je u Bijelom Polju, gdje je policija naredila privođenje aktivista Demokratskog fronta (DF) koji su pokušali da spriječe malverzacije i nezakonite radnje aktivista Demokratske partije socijalista (DPS), saopšteno je danas iz DF.

Treći predsjednički izbori od sticanja nezavisnosti održavaju se danas u Crnoj Gori.

"Vjerovatno ne postoji slučaj u Evropi da oni koji se trude da doprinesu da izbori budu fer i demokratski budu meta policije, umjesto onih koji kradu izbore, kupuju glasove i zastrašuju građane. Teror nad slobodnim građanima Crne Gore se nastavlja, ali to je, u isto vrijeme, podstrek da svi slobodni ljudi odgovore masovnim izlaskom na izbore. Ovo je samo jedan u nizu dokaza da su izborne neregularnosti dio zajedničkog projekta DSP-a, policije, tužilaštva i ostalih koji pripadaju sramnoj mašineriji koja trideset godina radi za jednog čovjeka", navodi se u saopštenju DF.

Bonus video: