Albanska alternativa predala listu za izbore u Podgorici

"Kao odgovoran politički subjekat i ubjedljivo najjača albanska stranka u Podgorici, sigurno ćemo imati predstavnika u Skupštini Glavnog grada Podgorica i nakon skoro 20 godina, albanske partije će biti zastupljene u Glavnom gradu"
256 pregleda 3 komentar(a)
Nik Đeljošaj, Foto: Luka Zeković
Nik Đeljošaj, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 27.04.2018. 11:52h

Albanska alternativa predala je izbornu listu za izbore za Skupštinu Glavnog grada Podgorica.

Nosilac liste je Nik Đeljošaj.

"Kao odgovoran politički subjekat i ubjedljivo najjača albanska stranka u Podgorici, sigurno ćemo imati predstavnika u Skupštini Glavnog grada Podgorica i nakon skoro 20 godina, albanske partije će biti zastupljene u Glavnom gradu. I ovaj podatak pokazuje da je AA ozbiljna i organizovana partija, koja će ostvariti ono što decenijama nijesu uspjeli političari prošlosti. Napominjemo da je AA uspjela da sa partnerima Tuzima vrati status opštine, nakon decenije lutanja raznih političara, koji nijesu znali da dođu do cilja", navodi se u saopštenju AA.

Očekuju da će ih podržati glasači i ostalih manjih nacionalnih partija.

"Sve ove činjenice su uvjerljive za Albance koji žive u Podgorici, koji će svojim glasom, kao jedinoj ozbiljnoj nacionalnoj listi na ovim izborima dati podršku. Za građane Malesije, ovo su zadnji izbori na kojima glasamo za Skupštinu Glavnog grada, činjenica koja nama kao realizatorima samostalne opštine Tuzi, posebno pripada da budemo zadnja partija koja će biti zastupljena u Glavnom gradu i da sigurno damo naš doprinos da zakonske procedure oko razgraničenja i podjele imovine prođe u korektnim komšijskim odnosima uz napomenu da preko našeg odbornika ćemo zastiti interese građana Malesije uz uvažavanje Podgorice".

Bonus video: