"Podgorica za 21. vijek": Saniraćemo Orjensku ulicu u Murtovini

Demokrate - GP URA dodaju da će se snažno zalagati za stvaranje administrativnih i materijalnih pretpostavki za razvoj putne infrastrukture u Glavnom gradu
280 pregleda 2 komentar(a)
Orjenska ulica, Foto: Podgorica za 21. vijek
Orjenska ulica, Foto: Podgorica za 21. vijek
Ažurirano: 04.05.2018. 16:39h

Koalicija Demokratska Crna Gora i Građanski pokret URA navode da će realizovati mnogobrojne projekte iz oblasti saobraćaja i infrastrukture, a da će jedan od projekata biti i sanacija Orjenske ulice u Murtovini.

"Ulica Orjenska nalazi se u Murtovini i pripada MZ Proleter. Nažalost, i ova saobraćajnića se nalazi u dosta lošem stanju. Trotoarna površina postoji, ali samo duž jedne strane ulice, dok sa druge strane imamo neuređenu površinu koja služi kao improvizovani parking. Nakon pobjede na izborima 27. maja završićemo kompletnu rekonstrukciju ove saobraćajnice. Nakon sanacije, saobraćajnica će imati dvije kolovozne trake i trotoar sa obje strane. Takođe, obnovićemo drvored i postaviti novu rasvjetu, a na adekvatnim lokacijama biće postavljena autobuska stajališta. Uz to, projektom je predviđena izgradnja parkinga, uz obilježavanje horizontalne i vertikalne saobraćajne signalizacije", navodi se u saopštenju.

Demokrate - GP URA dodaju da će se snažno zalagati za stvaranje administrativnih i materijalnih pretpostavki za razvoj putne infrastrukture u Glavnom gradu.

"Osim toga, Ljudi za 21. vijek zalagaće se za razvoj lokalne samouprave kako bi prva instanca za rješavanje problema i potreba građana bila opština po volji i mjeri građana. ,,Podgorica za 21. vijek”."

Bonus video: