SDP: Čak ni Maduru ne pada na pamet da objavi rat internetu

"U nedostatku adekvatne potpore Pink- Informer medijskog blata, koje se sada okreće protiv svojih doskorašnjih DPS sponzora, naivno je očekivati da će sajber napadi imati ikakvog efekta. "
2831 pregleda 8 komentar(a)
SDP
SDP

Afera Koverat, i svi elementi koji uz nju idu, do te mjere su izazvali paniku u vrhu vlasti da se nekome čini da će udarima na portale zaustaviti otkrivanje novih informacija o načinu funkcionisanja “zarobljene države”, saopšteno je iz SDP-a povodom najnovijih hakerskih napada na portal Vijesti.

"Svi se sjećamo blokade internet komunikacije na sami dan posljednjih parlamentarnih izbora, što je bio slučaj nezabilježen na tlu Evrope. Čak ni Maduru u Venecueli, inače poznatom po plagiranju teze lidera DPS o parlamentarnoj diktaturi, ne pada na pamet da objavi rat internetu, pa ispada da smo pod ovom vlašću “kreativniji” i od latinoameričkih režima", navode iz SDP-a.

Dodaju da su i prije dvadesetak dan,a kada su se desili prvi napadi na portal Vijesti, ukazali da "autori ovih nedjela, čiji je rukopis prilično poznat, ovim nečasnim radnjama samo povećavaju fokus javnosti na afere koje se nižu iz dana u dan".

"U nedostatku adekvatne potpore Pink- Informer medijskog blata, koje se sada okreće protiv svojih doskorašnjih DPS sponzora, naivno je očekivati da će sajber napadi imati ikakvog efekta. Zato bi bilo najbolje po autore ovih napada da umjesto uzaludne rabote shvate realnost i neminovnost promjena sistema koji počiva na kovertama, prljavom novcu, izbornim prevarama i besprizornom bogaćenju otimanjem od naroda", zaključuju iz SDP-a.

Bonus video: