"ŽUDI ZA MEDIJSKOM PAŽNJOM"

Nikolić: Knežević se upleo u sopstevu mrežu obmana

Nikolić je rekao da se "ova saga o kući, kao i priče o kartici, kreditu i sve podmetačine koje je do sada lice u bjekstvu lansiralo, raspala poput balona od sapunice
2065 pregleda 26 komentar(a)
Miloš Nikolić, Foto: Boris Pejović
Miloš Nikolić, Foto: Boris Pejović

Poslanik DPS-a u Skupštini Crne Gore, Miloš Nikolić, rekao je da predsjednik Atlas grupe, Duško Knežević upleo u sopstvenu mrežu obmana.

"Juče je definitivno stavljena tačka na priču o famoznoj kući na Gorici, nakon objavljivanja egzaktnih činjenica i dokaza o tom objektu u izgradnji. Time je samo potvrđeno ono što smo znali od početka. Odbjegli bankar koji se krije u Londonu, mediji koji ga prate i politički subjekti koji imaju s njima podudarne interese, samo su širili i šire neistine, s ciljem da nanesu političku i moralnu štetu predsjedniku Milu Đukanoviću, i tako destabilizuju Crnu Goru", rekao je Nikolić.

Nikolić je rekao da se "ova saga o kući, kao i priče o kartici, kreditu i sve podmetačine koje je do sada lice u bjekstvu lansiralo, raspala poput balona od sapunice.

"Potvrda toga stigla je i danas u vidu konfuznog saopštenja u kojem Knežević, u žudnji za medijskim pažnjom, nastavlja da plete mrežu laži u koju se već toliko upetljao, da izlaza nema. Jasno je da i njegovi glavni političko - medijski mentori prave otklon od njega, shvatajući da neistine koje lansira i za njih postaju kontraproduktivne i vraćaju im se kao bumerang. Vjerujemo da ovo vide i oni koji zagovaraju vaninstitucionalne forme djelovanja. Pozivamo ih da ne gube vrijeme, da ne nasjedaju podvalama i jeftinim populističkim trikovima, već da se u Skupštini posvetimo političkom dijalogu i obavezama koje nas čekaju", zaključio je Nikolić.

Preporučujemo za Vas