OO Demos Nikšić: Teško je čitati i slušati izjave Anke Vukićević

"Zbog toga njena odbrana principa i procedura u Demos-u djeluje prilično jeftino i izlizano"
99 pregleda 29 komentar(a)
Demos, Demos logo
Demos, Demos logo
Ažurirano: 03.07.2017. 17:55h

Odbor Demosa iz Nikšića saopštio je da je poprilično teško čitati i slušati izjave Anke Vukićević i na njih ostati ravnodušan.

Funkcinerka Demosa Anka Vukićević kazala je danas da je potpredsjednik Demosa Goran Danilović odgovoran za aktuelnu situaciju u toj partiji, ali nije i neće biti prepreka da Demos, kao i do sada radi punim kapacitetom.

"Nama, koji činimo 90% OO Demos-a Nikšić mučno je i poprilično teško čitati i slušati izjave Anke Vukićević i na njih ostati ravnodušan. Poštedjeli bismo javnost Crne Gore od saznanja kojim stepenom kulture i ljudskosti se služi pomenuta, ali se ona ovakva drznula da „drži slovo“ ko je odgovoran za probleme u našoj partiji. Znate, uz sve uvažavanje g.Anke Vukićević kao osobe sa velikim iskustvom iz nekoliko partija, veoma smo iznenađeni da ona uzima za sebe pravo da drži lekcije iz etike i pristojnosti članovima Demos-a. Pitali bismo je da li razlog zbog koga je podnijela ostavku na mjesto predsjednice OO Demos-a u Nikšiću, a pogotovo način na koji je to uradila predstavlja model na koji se rješavaju problemi. Pokušaj da ponizi članove OO i predsjednika IO koji je došao da prisustvuje sjednici, na način sto će iznijeti brojne optužbe ničim argumentovane, a zatim napustiti sjednicu bez mogućnosti da joj iko odgovori, govori dovoljno i o g.Anki Vukićević i njenom shvatanju demokratije. Zbog toga njena odbrana principa i procedura u Demos-u djeluje prilično jeftino i izlizano. Razumijemo zbog čega se ona osjetila pozvanom da brani g.Lekića, ali se bojimo da će mu to donijeti više štete nego koristi. Pitanje je samo da li je toga svjestan g.Lekić", navodi se u saopštenju nikšićkog odbora Demosa.

Bonus video: