Demokrate: I Rožajcima je dosta vještačkih prebrojavanja i dijeljenja

"Ekonomsko-socijalni haos u kojem se nalaze Rožajci poziva na solidarnost i društvenu odgovornost. Stoga su program, ideje i ciljevi Demokrata garancija bolje budućnosti", navodi se u saopštenju Demokrata
212 pregleda 8 komentar(a)
Demokratska Crna Gora, Rožaje, Foto: Demokratska Crna Gora
Demokratska Crna Gora, Rožaje, Foto: Demokratska Crna Gora
Ažurirano: 03.07.2017. 12:28h

Građani Rožaja su svjesni da ideja "Pobjeda, a ne podjela" nema alternativu, saopšteno je danas iz Demokratske Crne Gore.

"I Rožajcima je dosta vještačkih prebrojavanja i dijeljenja, jer ekonomsko-socijalni haos u kojem se nalaze poziva na solidarnost i društvenu odgovornost. Stoga su program, ideje i ciljevi Demokrata garancija bolje budućnosti", navodi se u saopštenju te partije.

Kako je saopšteno, Demokratska Crna Gora konstituisala je Inicijativni odbor Demokrata za Rožaje.

Na sjednici, kojoj su prisustvovali Aleksa Bečić, predsjednik Demokrata, Boris Bogdanović, generalni sekretar i Valentina Minić, poslanica Demokrata, za koordinatora Inicijativnog odbora Demokrata u Rožajama izabran je Senad Tahirović, profesor istorije, a za članove Inicijativnog odbora izabrani su: Kujević Almer, diplomirani pravnik, Demić Armin, diplomirani PR, Fetahović Haso, diplomirani pravnik, Bibić Ilda, diplomirani psiholog, Bibić Samra, diplomirani ekonomista, Kalač Alen, dipl. tehnolog prehrambene proizvodnje, Murić Selvija, profesorica književnosti, Fetahović Vedad, student građevine, Kalač Dževad, preduzetnik, Kurpejović Armina, student fakulteta za grafički dizajn, Luboder Erhan, student psihologije, Kalač Safet, profesor engleskog i njemačkog jezika, Salović Suad, apsolvent biologije, Kurtagić Adnan, profesor engleskog jezika, Džemil Kalač, diplomirani ekonomista, Hajderpašić Eldin, student matematike i računarskih nauka, Fetahović Sedad, student arhitekture, Bulatović Milan, dipl. ekonomista, Škrijelj Ilda.

"Demokrate svakodnevno rade na širenju i jačanju partijske infrastrukture, stoga je na sjednici donesena odluka da Inicijativni odbor Demokrata u Rožajama otpočne pripremne aktivnosti za sazivanje Prve izborne konvencije Demokrata Rožaje, na kojoj će delegati birati rožajski Opštinski odbor Demokratske Crne Gore, kao i rukovodsto Odbora. U susret održavanju Prve izborne konvencije, Demokrate će realizovati kampanju "od vrata do vrata" i u ovoj opštini, jer građani Rožaja u Demokratama već prepoznaju energiju, svježinu, stručnost, progresivnu snagu koja ima potpuno bezinteresnu i iskrenu želju da radi u korist svih građanki i građana Rožaja", zaključuje se u saopštenju Demokrata.

Bonus video: