Medojević u Briselu: U “Movementu” vidimo istorijski pokret za odbranu suvereniteta

Medojević je upoznao Modrikamena o programskim dokumentima PzP i posebno istakao neophodnost korjenitih reformi EU
4217 pregleda 23 komentar(a)
Sa sastanka u Briselu, Foto: PzP
Sa sastanka u Briselu, Foto: PzP
Ažurirano: 04.02.2019. 19:22h

Predsjednik PzP I član Predšjednistva DF Nebojša Medojević sastao se danas u Briselu sa Mišelom Modrikamenom, predsjednikom fondacije “The Movement” čiji su suosnivaci bivši savjetnik predsjednika SAD Donalda Trampa i Mateo Salvini, aktuelni ministar unutrašnjih poslova Vlade Italije i lider italijanske “LEGA”.

Iz PzP-a je saopšteno da se Medojević zahvalio Modrikamenu na njegovoj želji da bude gost na Kongresu PzP koji je morao biti odložen zbog protivustavnog i nezakonitog hapšenja predsjednika PzP i poslanika crnogorskog Parlamenta .

“Moje hapšenje zbog izgovorene riječi je i najbolji dokaz o pravom stanju demokratije i vladavine prava u Crnoj Gori i neuspjeha Evropskih integracija koje su donijele manje demokratije, manje poštovanja ljudskih prava, manje vladavine prava, a više kriminala, siromaštva i korupcije.” istakao je Medojević.

Medojević je iskazao interes PzP da postane član “The Movementa” sa kojim dijeli vrijednosti, ali i zabrinutosti zbog ugrozavanja suvereniteta država i dominacije birokrtizovanih i nedemokratskih struktura u Briselu.

“Mi u PzP i DF smo demokrate, ali i patriote i želimo da vidimo Vladu koja će štititi interese naroda i države, a ne poslušnike i marionete koji služe globalistima i njihovim interesima. U “Movementu” vidimo svjetlo na kraju tunela i istorijski pokret za odbranu suvereniteta država i prava naroda da biraju Vladu koja će raditi za njihove interese, a ne za interese globalnih bankarskih fašista” istakao je Medojević.

On je upoznao Modrikamena o programskim dokumentima PzP i posebno istakao neophodnost korjenitih reformi EU.

Bonus video: