Zeković: Od kad su DPS patriote pobjegle u Beograd, nema više ko da im piše saopštenja

"Činjenica da je predsjednik Savjeta DPS-a depresivan u Beogradu sa njihovim novcem, pokradene građane čini još depresivnijim", kazao je Zeković
63 pregleda 15 komentar(a)
Bojan Zeković, Foto: SDP
Bojan Zeković, Foto: SDP
Ažurirano: 20.06.2017. 11:17h

Patriotizam DPS funkcionera je pokazan na djelu – pobjegnu sa pokradenim parama i odreknu se Crne Gore i njenog državljanstva, kazao je član predsjedništva SDP-a Bojan Zeković.

Iz DPS-a su juče izjavili da u nedostatku ideja i političkog morala, SDP svako malo svoja javljanja začine Svetozarom Marovićem.

"Od kad su DPS “patriote” pobjegle u Beograd nema ko smisleno saopštenje da vam napiše. Da su vam tu svi funkcioneri, koji su pokrali pare i pobjegli iz zemlje, napisali bi vi ljepše saopštenje o tome ko je izdao Crnu Goru. Ali su vam najvještiji "patriotski" pobjegli. No, da vam ne stajemo na muku.A bili ste jedno sa šefom kriminalne grupe. Imali isti “koncept razvoja”. Sjećate se, SDP ste optuživali da zaustavlja takav razvoj. Iako smo se, kako su prvi među vama već priznali, borili protiv kriminalnog udruživanja radi pljačke građana. Toliko ste se razvijali i razvoji vam se preklapali, da nije bilo mjesta i za Marovića. Uostalom, pisao je “zašto ćuti”", kazao je Zeković.

Član predsjedništva SDP-a je dodao i da je ideolog DPS-a našao smiraj u Srbiji.

"Zatvorio krug. Završio igricu. U maniru lika iz stripa čuvenog Bob Rock-a poručuje: bolje živjeti 100 godina kao milioner u Beogradu, nego 3,9 godina biti zatvoren u Spužu. Isto tako ovih dana uzimate od najsiromašnijih da bi dali najbogatijima. Vi ste likovi iz stripa - nestvarni. Da ne postojite mislili bi da ste nemogući.Ali depresija ubi. Činjenica da je predsjednik Savjeta DPS-a depresivan u Beogradu sa njihovim novcem, pokradene građane čini još depresivnijim", kazao je Zeković.

On je dodao da je DPS uvijek išao "njegovim, sigurnim, korakom".

"Razumljivo je da vas je sada strah od tog puta kada vidite u kakvu depresiju vodi. Nijeste ni u Vučića potpuno sigurni, iako sada ne izručuje Marovića i pomaže "ruganje pravdi". Vi pamtite kako je za “režim Mila Đukanovića” govorio da je “banditski, kriminalni, lopovski” i da se “zasniva na gliserima i otimačini”. Kako vjerovati čovjeku koji o vama tako misli. Izdao je Šešelja, pa što ne bi vas.Vi, uoči vijeka od Podgoričke skupštine, pokušajte objasniti izjavu vašeg lidera Đukanovića koji je 1. decembar 1918. godine veličao kao “značajan datum u našoj istoriji”. SDP neće dozvoliti da zbog unutrašnjih nepravdi Crna Gora ponovo bude lak plijen izvanjcima.I ne brinite za gospodina Krivokapića. On ne mora biti na vlasti da bi bio slobodan čovjek. Nemanje te vrste bogatstva vas izgleda najviše frustrira", kazao je Zeković.

Bonus video: