URA Cetinje: Članovi DPS organizuju puč na ulazu u NP "Lovćen", direktori u sukobu s Bogdanovićem...

"Ono što se vama dešava nije pucanje, vi se zapravo drobite", navodi se u saopštenju URA Cetinje.
187 pregleda 5 komentar(a)
URA Cetinje, Foto: Građanski pokret URA
URA Cetinje, Foto: Građanski pokret URA
Ažurirano: 20.06.2017. 09:33h

Istaknuti članovi Demokratske partije socijalista (DPS) Cetinje organizuju puč na ulazu u Nacionalni park "Lovćen", odbori uskraćuju podršku gradonačelniku Aleksandru Bogdanoviću i odbijaju njegove predloge, direktori najvećih preduzeća čiji je osnivač Prijestonica u otvorenom su sukobu sa prvim čovjekom, saopšteno je danas iz Opštinskog odbora (OO) Građanskog pokreta URA Cetinje.

Iz te partije poručuju DPS Cetinje da su ostali i bez glavnog administratora, a pričaju o homogenosti i snazi.

"Oteli ste imovinu radnicima Košute i još se hvalite time, da obraza imate makar biste ćutali. U prethodnom saopštenju naveli smo da pucate poput ploča na Njegoševoj i samo par dana kasnije uvjerili ste nas da griješimo. Ono što se vama dešava nije pucanje, vi se zapravo drobite", navodi se u saopštenju URA Cetinje.

Iz URA su dodali da Cetinjani ne žele biti sluge Podgorice i marionete u rukama koordinatorke DPS za Cetinje Daliborke Pejović.

Na Cetinju su 9. juna osvanuli posteri na kojima je prikazana Daliborka Pejović, koordinatorka Demokratske partije socijalista (DPS) za taj grad koja na koncu drži Aleksandra Bogdanovića, gradonačelnika Cetinja i Jovana Martinovića, predsjednika DPS Cetinje koji su prikazani kao njene marionete, a nezvanično, postere su zalijepili aktivisti URA sa Cetinja.

"Znajući da ste radnicima oteli imovinu, vi se usuđujete pomenuti Košutu, tim činom oteli ste im posljednju nadu da mogu naplatiti ono što su poštenim i mukotrpnim radom zaradili i još se hvalite time. Pominjete i rusko poslanstvo, još jedan u nizu simbola vaših prevara. Pred izbore 2013. godine obećali ste Ministarstvo vanjskih poslova i evropskih integracija baš u tom poslanstvu, ali u vašem maniru slagali ste. Na kraju najljubaznije vas molimo da se okanete pera, nijeste mu vični što čitanost saopštenja i pokazuje. Ukoliko pak morate pisati, odgovorite građanima ono što ih zaista zanima, jer oni vas plaćaju: Koliko dugo ne uplaćujete poreze i doprinose zaposlenima? Do koje godine će se otplaćivati dugovi koje ste nagomilali?Ko je odgovoran za posrtanje FK Lovćen? Ko je odgovoran za Njegoševu ulicu? Koliko preduzeća posluje u biznis zoni Zagrablje?Kad će Brano na Cetinje?", zaključuje se u saopštenju URA Cetinje.

Bonus video: