URA Cetinje: DPS puca poput ploča na Njegoševoj

Ono što posebno deprimira Cetinjane, dodaju, je činjenica da mladi svoju budućnost ne vide u Cetinju i Crnoj Gori, kao i to da će nagomilane dugove vraćati još nerođene generacije
52 pregleda 10 komentar(a)
URA, URA Cetinje, Foto: Građanski pokret URA
URA, URA Cetinje, Foto: Građanski pokret URA
Ažurirano: 17.06.2017. 10:25h

Kadrovi napuštaju Bogdanovića, koji više nije u stanju da obezbijedi većinu unutar svoje partije, a svakako ne na Cetinju, kazali su iz cetinjskog odbora Građanskog pokreta URA.

Kako su kazali, predsjednik Građanskog pokreta URA Dritan Abazović boravio je juče u radnoj posjeti na Cetinju i tom prilikom, zajedno sa potpredsjednikom Neđeljkom Rudovićem, izvršnim direktorom Zoranom Mikićem, članom predsjedništva Filipom Adžićem i članovima odbora cetinjskog GP URA razgovarao sa velikim brojem građana Cetinja.

"Tokom razgovora uočeno je ogromno nezadovoljstvo Cetinjana trenutnom situacijom u gradu, ali i jasna želja za promjenama. Nezaposlenost, odlazak mladih, posrnula privreda, uništen sport i vodosnabdijevanje samo su neki od problema koje građani navode," kazali su iz GP URA.

Ono što posebno deprimira Cetinjane, dodaju, je činjenica da mladi svoju budućnost ne vide u Cetinju i Crnoj Gori, kao i to da će nagomilane dugove vraćati još nerođene generacije.

Ipak, kako dodaju, Cetinjani vjeruju da "smjenom nesposobne vlasti i iz ove, naizgled beznadežne situacije ima izlaza uz pošten i odgovoran odnos ljudi koji iskreno vole Cetinje."

"Osim velike podrške koju imamo na Cetinju posebno raduje sve veći broj dosadašnjih glasača Demokratske partije socijalista (DPS) koji nam prilazi i svjedoči o totalnom rasulu u toj partiji koja puca sa svih strana poput ploča na Njegoševoj ulici. Tako između ostalog navode nemogućnost gradonačelnika da unutar svoje partije obezbijedi većinu na odborima kao i bježanje kadrova iz njegovog tima," zaključili su iz GP URA.

Bonus video: