DPS: Mojkovčani nemaju vremena za fotografisanje sa Demokratama, u gradu je radna atmosfera

DPS Mojkovac navodi da su privredu tog grada godinama uništavali opozicionari
73 pregleda 0 komentar(a)
Mojkovac, Foto: Savo Prelević
Mojkovac, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 15.06.2017. 08:43h

Ljudi koji nijesu iz Mojkovca obilaze sa crvenim kravatama mojkovačka domaćinstva i ogovaraju Mojkovčane što će Mojkovčani najbolje osuditi na lokalnim izborima, navode iz mojkovačkog DPS-a.

Lokalna vlast DPS-a u Mojkovcu navodi da je "osluškivanje i prisluškivanje“ ispred vrata mojkovačkih domaćinstava svojstveno jedino Demokratama.

"Da su građani Mojkovca izrazili svoju lojalnost Bečiću ostaće samo nedosanjan san i Bečiću i njegovim Demokratama. Njihovi podaci o procentualno izraženoj podršci sve su osim tačni, jer panika je upravo kulminirala među Demokratama, kad su im Mojkovčani pred nosem pozatvarali svoja vrata ne vidjevši u njima ni ozbiljnu, ni prosperitetnu političku strukturu. U Demokratama je Mojkovac jedino mogao vidjeti okorelu opoziciju koja beskrupulozno pominje "pohode" , kao da Mojkovčani ne znaju da bi te iste Demokrate još danas ponovo krenule na taj isti Dubrovnik i ponovo ratovale. Sjećajući se prelomnih godina na Balkanu kada je Crna Gora zahvaljujući DPS-u i njegovim liderima ostala sačuvana od rata i propasti koja je zahvatila tadašnju Jugoslaviju, nesigurna sadašnjost i još nesigurnija budućnost koju jedino nude Demokrate, sigurno nije ono što Mojkovčani žele za svoju djecu i potomstvo."

DPS Mojkovac dodaje da su privredu tog grada godinama uništavali opozicionari.

"Demokrate misle da Mojkovčani ne znaju ko je bio na vlasti onda kada je u mojkovačkoj opštini svaki put bio nekategorisan i kada je stopa nezaposlenosti prouzrokovala migracije iz Mojkovca. Bili su to vaši partijski drugovi, Demokrate, sa kojima ste zajedno grijali opozicione klupe. Mojkovačku privredu uništavali su godinama zakleti opozicionari, od kojih ste vi preuzeli ideologiju, i to Mojkovčani znaju i zato vam ne pružaju ruku jer znaju da nije čista, nije pouzdana, nije dobronamjerna. Zato nemojte kriviti DPS za nekadašnju lošu politiku u Mojkovcu , već okrivite one sa kojima svakog dana sjedite,a koji su tih godina nesavjesno upravljali Mojkovcem, više brinući šta se dešava u susjednim državama nego u vlastitom gradu. Jedina svrha boravka Demokrata u Mojkovcu je medijsko promovisanje njihovog lidera i poziranje za fotografisanje, koji će prije nego što je i stigao, već otići iz Mojkovca. Ne odgovaraju Demokrate gdje su bile ni poslednje dvije godine jer je previše bolno za njih da priznaju da nijesu imali ni viziju sa kojom bi izašli pred građane Mojkovca", navode iz mojkovačkog DPS-a.

Dodaju da, osim nepotkrijepljenih optužbi upućenih lokalnoj vlasti Dps-a, od Demokrata nijesu mogli čuti ništa više i poručuju Demokratama: "Mojkovcu nije potreban Bečić, ni njegovi pratioci, jer u Mojkovcu godinama traje radna atmosfera, pa Mojkovčani nikako nemaju vremena za danonoćno fotografisanje sa Demokratama."

Bonus video: