DPS Mojkovac: Demokrate da se ne brinu za Mojkovčane

Iz DPS-a su kazali da kada je riječ o Bjelasici, "DPS u Mojkovcu je mnogo prije Demokrata prepoznao značaj njene valorizacije, za šta je upornim radom i stvorio sve preduslove što će ubrzo najbolje osjetiti mještani Pržišta"
3 komentar(a)
Mojkovac, Foto: Savo Prelević
Mojkovac, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 14.06.2017. 13:33h

Demokratska partija socijalista poručila je Demokratama da se na brinu za Mojkovac i Mojkovčane.

Oni su reagovali na današnje saopštenje Demokrata u kojem se kaže da su stanovnici Pržišta odsječeni od ostatka Mojkovca

"Jedina greška kojom Demokrate mogu da se "pozabave“ jeste njihov partijski program. Neka se ne brinu Demokrate za Mojkovac i Mojkovčane jer njihovu brižnost Mojkovac nikad nije tražio,a ni trebao. Ulazak u jedno dvorište, Demokrate su medijskom propagandom i neizostavnim fotografijama odmah pokušali predstaviti kao uspješan pohod na mojkovačku opštinu. Nikako da shvate da svojim brojnim i malicioznim saopštenjima ne mogu porušiti očigledne rezultate lokalne vlasti DPS-a u Mojkovcu", navodi se u saopštenju.

Iz DPS-a su kazali da Demokrate ne poznaju izborni program DPS-a.

"Ono što smo bezbroj puta ponovili - Demokrate su samo još jednom potvrdile - oni ne poznaju izborni program DPS-a . Pokazujući još jednom svoju političku neprofesionalnost, Demokrate su i danas istupile sa netačnim izjavama, koje će, kao i sve do sada pasti u vodu, pa ih pitamo do kada namjeravaju da nastave sa plasiranjem neistina crnogorskoj javnosti i šta misle da će time postići? Zahvaljujući lokalnoj vlasti DPS-a, urađen je projekat Mojkovac- Vragodo, a ubrzo-po očekivanom završetku tenderske procedure, počinjemo i sa izgradnjom puta Vragodo-Žarski katun, što je potpuna nepoznanica Demokratama. Njihovoj, najblaže rečeno, neinformisanosti, pripisaćemo i nepoznavanje podatka da će već ove godine dio puta od Čubrova Polja prema Brskovu biti asfaltiran. Razumijemo Demokrate što zbog svog neuspjeha u Mojkovcu posežu sa raznim sredstvima, ali ne razumijemo ih kako se usuđuju da govore o nečemu što nikako nije u njihovom domenu. Upravo je lokalna vlast DPS-a u Mojkovcu ona koja je pokrenula projekat iskopavanja na Gradini. Takođe, ovih dana su u toku arheološka istraživanja na Brskovu koje obavljaju stručne institucije kojima sigurno nije potrebna laička "pomoć" Demokrata", kazali su iz DPS-a.

Iz DPS-a su kazali da kada je riječ o Bjelasici, "DPS u Mojkovcu je mnogo prije Demokrata prepoznao značaj njene valorizacije, za šta je upornim radom i stvorio sve preduslove što će ubrzo najbolje osjetiti mještani Pržišta."

"O ažurnosti mojkovačkog DPS-a najmanje su pozvane da govore Demokrate koje svojom prvom i turističkom posjetom Mojkovcu pokušavaju izmoliti koji glas, uznemiravajući građane Mojkovca stalnim upadima na njihove privatne posjete.Proporcionalno nezadovoljstvu Demokrata raste i broj njihovih saopštenja koja su sve bez realna slika Mojkovca. DPS u Mojkovcu je navikao na ovakve opstrukcije i od strane prethodnika Demokrata, pa će i ovog puta odoljeti pred upadom nekolicine Demokrata u mojkovačku opštinu. Lokalna vlast DPS-a će dopustiti da za njih govore njihova djela čiji su svjedoci svi Mojkovčani i Mojkovčanke,čija podrška sigurno ni ovoga puta neće izostati", zaključeno je u saopštenju.

Bonus video: