Demokrate započele kampanju u Mojkovcu

Prilikom obilaska građana Mojkovca, Demokrate su se kroz razgovor sa mojkovačkim stanovništvom upoznale sa problemima koji opterećuju život prosječnog građanina, među kojima prednjače siromaštvo i nezaposlenos
86 pregleda 7 komentar(a)
Demokrate Mojkovac, Foto: Demokrate
Demokrate Mojkovac, Foto: Demokrate
Ažurirano: 07.06.2017. 10:33h

Aktivisti Demokratske Crne Gore, predvođeni predsjednikom Aleksom Bečićem, generalnim sekretarom Borisom Bogdanovićem, i rukovodstvom Inicijativnog odbora počeli su juče kampanju od vrata do vrata u Mojkovcu.

Prvog dana kampanje obiđena su 243 domaćinstva na područjima Karaule, Ambarine i Tutića i zabilježen procenat podrške Demokratama od 27,92%, saopšteno je iz te partije..

Prilikom obilaska građana Mojkovca, Demokrate su se kroz razgovor sa mojkovačkim stanovništvom upoznale sa problemima koji opterećuju život prosječnog građanina, među kojima prednjače siromaštvo i nezaposlenost.

"Na području Karaule nema rasvjete, a problemi sa vodom dodatno otežavaju svakodnevno funkcionisanje stanovnika ovog područja. U Tutićima jedan od problema je zgrada iz 2005, sa 25 stanara još nije uvedena u katastar, niti postoji parking, dok se mještani Ambarine žale na odsustvo rasvjete i gradske kanalizacije, ali i na veliki broj pasa lutalica od kojih ni odrasli ne mogu da prođu, a kamoli djeca koja žive na tom području, Mojkovčanke i Mojkovčani razočarani su, iznad svega, odnosom aktuelnog premijera prema rodnom gradu i njegovom građanstvu, kao i odnosom vladajuće nomenklature prema opštinama na sjeveru uopšte. Taj odnos obilježava eksploatacija mojkovačkih resursa, isključivo u svrhu bogaćenja uskog kruga ljudi iz vrha Demokratske partije socijalista. Ali, ne eksploatišu se samo prirodna bogatstva Mojkovca, DPS eksploatiše i ljude čiji nepovoljan socio-ekonomski položaj predstavlja plodno tlo za najperfidnije manipulacije aktuelnog režima. No, i pored toga, pobjednička ideja Demokratske Crne Gore nešto je što im uliva samopouzdanje i budi vjeru da je moguće da se spisak oslobođenih opština u Crnoj Gori na jesen proširi i Mojkovcem, koji će pokazati da se Demokratskoj Crnoj Gori vjeruje jednako u svakom kraju Crne Gore", kazale su Demokrate.

Na to ukazuju i prvi rezultati do kojih su Demokrate došle na terenu, koji istovremeno svjedoče da će "DPS biti nokautiran i na onim područjima na kojima je dosad uspijevao da se drži na nogama".

Bonus video: