Brajović: Varvarski napad na nedužne

"Danas nam je više nego ikada prije potrebno jedinstvo u zaštiti civilizacijskih vrijednosti demokratske Evrope"
6 komentar(a)
Ivan Brajović, Foto: Boris Pejović
Ivan Brajović, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 05.06.2017. 15:02h

Predsjednik Skupštine Crne Gore Ivan Brajović uputio je telegram saučešća povodom terorističkog napada na Londonskom mostu i pijaci Borou predsjedniku Gornjeg doma Parlamenta Ujedinjenog Kraljevstva, Velike Britanije i Sjeverne Irske Lordu Piteru Normanu Fauleru i predsjedniku Donjeg doma Parlamenta Ujedinjenog Kraljevstva, Velike Britanije i Sjeverne Irske Džonu Berkou.

"Povodom terorističkog napada na Londonskom mostu i pijaci Borou, primite izraze najiskrenijeg saučešća. Uz najoštrije osude ovog varvarskog napada na nedužne građane, u ovim teškim trenucima, u ime Skupštine Crne Gore i svoje ime, upućujem izraze solidarnosti i podrške vlastima i građanima prijateljskog Ujedinjenog Kraljevstva Velike Britanije i Sjeverene Irske. Danas nam je više nego ikada prije potrebno jedinstvo u zaštiti civilizacijskih vrijednosti demokratske Evrope", navodi se u telegramu Brajovića.

U terorističkom napadu u subotu veče u Londonu u kojem su se napadači zaletjeli kombijem u pješake na London bridžu i nakon toga noževima napadali prolaznike na ulicama i posjetioce obližnjih barova u Borou marketu ubijeno je sedam osoba i ranjeno najmanje 48.

Bonus video: