Lika pristupila Građanskom pokretu URA

"Moja želja je da pomognem očuvanju prirode u cjelini, a u pokretu URA sam prepoznala partiju koja posebnu pažnju posvećuje upravo tom segmentu", istakla je Lika
110 pregleda 2 komentar(a)
Zenepa Lika, Foto: Građanski pokret URA
Zenepa Lika, Foto: Građanski pokret URA
Ažurirano: 29.05.2017. 16:18h

Nekadašnja potpredsjednica Opštine Ulcinj Zenepa Lika, pristupila je Građanskom pokretu URA.

Lika je poznata aktivistkinja za zaštitu životne sredine, a svoju profesionalnu karijeru gradila je u Njemačkoj, kao arhitekta u studiju "Architekten&Stadtplaner", saopšteno je iz URA.

"Borba za Ulcinj, a naročito za očuvanje prostora i kulturnih dobara, mora biti snažnija nego ikada. Zato sam odlučila da se vratim iz inostranstva. Moja želja je da pomognem očuvanju prirode u cjelini, a u pokretu URA sam prepoznala partiju koja posebnu pažnju posvećuje upravo tom segmentu. Sigurna sam da ću, sa sjajnom mladom ekipom pokreta URA, uspjeti u namjeri da odbranimo jedinstvene prirodne rezervate, kako Ulcinja – tako i Crne Gore", istakla je Lika.

Zenepa Lika je crnogorskoj javnosti najpoznatija kao veliki i istaknuti borac za zaštitu ulcinjske Solane, za koju je realizovala brojne značajne projekte, uz partnerstvo sa domaćim i međunarodnim organizacijama.

Bonus video: