SNP i DF formirali koaliciju "Svi za samostalnu Zetu": Asanović nosilac liste

"Mi predstavljamo jedinu listu kojoj je cilj apsolutna samostalnost Zete jer samo tako možemo omogućiti brži i efikasniji razvoj naše opštine, kao i bolji i kvalitetniji život za sve naše sugrađane"
155 pregleda 3 komentar(a)
Koalicija Svi za samostalnu Zetu, Foto: Koalicija "Svi za samostalnu Zetu"
Koalicija Svi za samostalnu Zetu, Foto: Koalicija "Svi za samostalnu Zetu"
Ažurirano: 03.05.2018. 17:10h

Mi nećemo pričati prazne priče, mi smo prepoznali probleme sa kojima se suočavaju naši sugrađani i nudimo rješenja, saopšteno je danas iz koalicije "Svi za samostalnu Zetu" koju čine Demokratski front (DF) i Socijalistička narodna partija (SNP)

"Zbog toga očekujemo da će građani Zete pružiti masovnu podršku našoj koaliciji DF-SNP "Svi za samostalnu Zetu" i donijeti toliko željene i neophodne promjene, pobjedu i samostalnost Opštine Golubovci. DF i SNP su napravili pobjedničku koaliciju "Svi za samostalnu Zetu" kao spoj mladosti, energije, znanja i iskustva, a čine je ljudi koji žive i rade u Zeti, koji vole Zetu i koji su spremni da djeluju u korist Zete. Mi predstavljamo jedinu listu kojoj je cilj apsolutna samostalnost Zete jer samo tako možemo omogućiti brži i efikasniji razvoj naše opštine, kao i bolji i kvalitetniji život za sve naše sugrađane. Zato smo najkompletnija, najčistija i najbolja izborna ponuda", navodi se u saopštenju koalicije.

U saopštenju se dodaje da se na koalicionoj izbornoj listi nalazi 80 odsto novih lica, kandidati različitih zanimanja i dokazanih stručnih kapaciteta u svojim oblastima, i svoje kandidate imaju građani svih djelova Zete.

"Nosilac liste je predstavnik DNP-a Mihailo Asanović, diplomirani ekonomista koji ima 27 godina, a slijede Slađana Kaluđerović, magistrant aktuarstva iz SNP-a, Miroslav Brajović, diplomirani menadžer ekonomije iz NSD-a i Aleksandar Kojičić, predsjednik Opštinskog odbora PzP Golubovci", zaključuje se u saopštenju koalicije "Svi za samostalnu Zetu".

Bonus video: