Marković o situaciji sa Trampom: On i treba da bude u prvom redu

Čuvena spisateljica, autorka knjiga o malom čarobnjaku Hariju Poteru, Dž.K. Rouling je na Twitteru prokomentarisala potez Trampa
158 pregleda 89 komentar(a)
NATO lideri, Tramp i Marković, Foto: Reuters
NATO lideri, Tramp i Marković, Foto: Reuters
Ažurirano: 26.05.2017. 05:46h

To je bila bezazlena situacija i nikako se drugačije ne može protumačiti, poručio je premijer Duško Marković, komentarišući trenutak u kojem ga je američki predsjednik Donald Tramp "skrajnuo" kako bi stao u prvi red,

Premijer je ocijenio i da Tramp zaslužuje da bude u prvom redu, kao lider najveće svjetske sile.

"Želim da kažem da je prirodno da predsjednik SAD bude u prvom redu. Crna Gora ostaje privrežena prijateljstvu sa Sjedinjenim Američkim Državama“, rekao je Marković na konferenciji za novinare poslije sastanka lidera zemalja članica NATO.

On je danas, kako je kazao, imao dvije prilike da porazgovara sa Trampom. Prvo je sa njim razgovarao 20 minuta a kasnije su, na svečanosti otvarnja novog sjedišta NATO, razmijenili nekoliko rečenica.

Marković je kazao da se tom prilikom Trampu zahvalio na njegovoj podršci i ratifikaciji Protokola o pristupanju u Senatu SAD.

"Mali, malešni..."

Čuvena spisateljica, autorka knjiga o malom čarobnjaku Hariju Poteru, Dž.K. Rouling je na Twitteru prokomentarisala potez Trampa.

"Ti mali, mali, malešni čovječe", napisala je Rouling uz snimak neobične situacije.

Bonus video: