Barjaktari predsjednik ulcinjskog odbora GP URA

Naš slogan glasi „Ulcinj novim generacijama“, jer isključivo spoj novih generacija i značajnih iskustava starijih, mogu promijeniti stvari na bolje", rekao je Bajraktari
125 pregleda 0 komentar(a)
Omer Bajraktari, Foto: Građanski pokret URA
Omer Bajraktari, Foto: Građanski pokret URA
Ažurirano: 25.05.2017. 12:34h

Za predsjednika ulcinjskog odbora Građanskog pokreta URA izabran je Omer Bajraktari, dok su potpredsjednici Ilir Harasani, Arijana Kurmemović i Nevryz Shaptafi.

Za članove odbora izabrani su Dženan Mavrić, Hava Kroma, Simo Dedić, Zenepa Lika, Bashkim Alaj, Amil Grbović, Edin Hadžibeti, Aida Lika, Saša Pođanin, Safet Beci, Enis Katana, Nenad Bogojević, Taulant Kraja, Mevludin Zagović, Aferdita Hajdari, Arben Dervishaga, Bahrija Vuković, Arben Tahiri, Ajet Ljuković i Husejn Mujali.

Predsjednik GP URA Dritan Abazović iskazao je "veliko zadovoljstvo sastavom novog odbora pokreta URA“, i naveo da da "imena svih tih ljudi najbolje pokazuju koliko je pokret URA relevantna i značajna organizacija u Ulcinju".

Novoizabrani predsjednik Omer Bajraktari istakao je da se Ulcinj danas nalazi u veoma nezavidnoj političkoj, ekonomskoj i društvenoj situaciji, te da kao najsiromašnija opština na primorju ima rekordnu stopu nezaposlenosti i veoma malo investicija.

"Naravno, to nije plod slučajnosti, već dvodecenijske politike kojoj Ulcinj nikada nije bio na prvom mjestu. Zbog toga moramo, u što kraćem roku, zaustaviti politiku u kojoj dominiraju lični interesi i poslati je u prošlost. Samo na taj način, Ulcinj može krenuti u novu eru razvoja. Naš slogan glasi „Ulcinj novim generacijama“, jer isključivo spoj novih generacija i značajnih iskustava starijih, mogu promijeniti stvari na bolje", istakao je Bajraktari.

Bonus video: