Jokić poželio uspješnu misiju Musoviću

Poručnik bojnog broda Musović će obavljati jednogodišnju dužnost u Komandi operacije u Nortvudu, gdje će zamijeniti poručnika bojnog broda Damira Stojanovića
76 pregleda 0 komentar(a)
Ljubiša Jokić Slobodan Musović, Foto: Ministarstvo odbrane Crne Gore
Ljubiša Jokić Slobodan Musović, Foto: Ministarstvo odbrane Crne Gore
Ažurirano: 24.05.2017. 13:48h

Načelnik Generalštaba Vojske Crne Gore general-potpukovnik Ljubiša Jokić primio je poručnika bojnog broda Slobodana Musovića koji će biti upućen u Komandu međunarodne operaciju EU NAVFOR ATALANTA u Nortvudu, Velika Britanija.

General Jokić je poželio poručniku bojnog broda Musoviću uspješnu misiju i istakao da od njega očekuje da dostojno predstavlja Vojsku Crne Gore, kao i da se odgovorno i profesionalno odnosi prema postavljenim zadacima.

Poručnik bojnog broda Musović je zahvalio na ukazanom povjerenju, ističući da će angažovanje u Komandi operacije ATALANTA biti odlična prilika za sticanje novih znanja i iskustava, koja će koristiti u kasnijem radu u Mornarici Vojske Crne Gore.

Poručnik bojnog broda Musović će obavljati jednogodišnju dužnost u Komandi operacije u Nortvudu, gdje će zamijeniti poručnika bojnog broda Damira Stojanovića.

U međunarodnoj operaciji EU NAVFOR ATALANTA od maja ove godine boravi i Samostalni tim za zaštitu brodova iz sastava Mornarice VCG, koji je ukrcan na švedski brod „Esbjerg“, i pruža zaštitu brodu u okviru Svjetskog programa hrane UN. poručnik bojnog broda

Bonus video: