Ljuljđuraj: Priča o ostavci Milića je ranije završena

Prema njegovim riječima, oni koji sada traže ostavku Milića nijesu imali hrabrosti da to pitanje pokrenu na sjednici Glavnom odbora, iako su tako nešto i ranije bučno medijski najavljivali
111 pregleda 3 komentar(a)
Kolja Ljuljđuraj, Foto: SNP
Kolja Ljuljđuraj, Foto: SNP
Ažurirano: 17.05.2017. 12:02h

Priča o ostavci predsjednika Socijalističke narodne partije (SNP) Srđana Milića je završena, jer su stranački organi već jednom odlučivali o tom pitanju, saopštio je član Glavnog odbora Kolja Ljujđuraj.

On je kazao da nijesu slučajni napadi na SNP i rukovodstvo partije, posebno nakon što je stranka dala značajan doprinos razvlašćivanju Demokratske partije socijalista u još jednoj primorskoj opštini.

Prema njegovim riječima, oni koji sada traže ostavku Milića nijesu imali hrabrosti da to pitanje pokrenu na sjednici Glavnom odbora, iako su tako nešto i ranije bučno medijski najavljivali.

"Podsjećam da je zato Milić sam postavio pitanje svog povjerenja i dobio ubjedljivu podršku Glavnog odbora. Dakle, ta priča je završena, jer su stranački organi već jednom odlučivali o tom pitanju", rekao je Ljujđuraj.

Kako je naveo, sada ponovo, rukovodstvo partije većinom napadaju oni koji su imali najviše koristi od SNP-a.

"Želim da vjerujem da će i kod njih preovladati razum i da će se okaniti namjere da nanesu štetu vlastitoj partiji. To posebno neće moći oni koji su se drznuli da otmu poslanički mandat SNP-a, jer kada su to već uradili onda je jasno da nikada srcem nijesu pripadali našoj partiji", poručio je Ljuljđuraj.

Bonus video: