SNP Kolašin: Nezadovoljni smo kako Milić vodi stranku

"Osim toga, jako smo nezadovoljni Milićevim odnosom prema našem OO. Više od godinu nije došao u Kolašin niti smo u komunikaciji s njim", rekao je Rovčanin
73 pregleda 12 komentar(a)
Srđan Milić, Foto: Jadranka Ćetković
Srđan Milić, Foto: Jadranka Ćetković
Ažurirano: 16.05.2017. 14:33h

Opštinski odbor Socialističke narodne partije (SNP) iz Kolašina tražiće zakazivanje vanrednog kongresa, na kojem bi se birao lider te stranke.

Potpredsjednik OO Milija Rovčanin kazao je da su u Kolašinu izuzetno nezadovoljni načinom na koji Srđan Milić vodi SNP. Njega većina OO, tvrdi Rovčanin, smatra odogovonim za loše učinke partije.

"Na poslednjim parlamentarnim izborima je, na primjer, naša stranka osvojila 500 glasova manje u odnosu na lokalne 2014. godine. Najveću odgvonost za loše izborne rezultate SNP, svako snosi Milić. To je stav većine OO. Takav stav pokazali smo i time što su tri od četiri člana Glavnog odbora (GO) iz Kolašina glasali protiv razrješenja Aleskandra Damjanovića funkcija u partiji. Osim toga, jako smo nezadovoljni Milićevim odnosom prema našem OO. Više od godinu nije došao u Kolašin niti smo u komunikaciji s njim", rekao je Rovčanin.

On je iznio i niz zamjerki na način obavještavanja , ali i na način glasanja na poslednjoj sjednici GO, kada je Damjanović razrješen.

Bonus video: