Demokrate: Što nas više DF napada, to mi više rastemo

"Nemamo nikakvih emocija po pitanju vođenja i viđenja spoljne politike, tako da se ovaj subjekt ne plaši ni Vikiliksa, ni istoka, ni zapada, jer mi svakom gostu saopštimo ono što govorimo narodu. Tu se razlikujemo gospodo, zar ne?"
6 komentar(a)
Demokrate, Foto: Demokrate
Demokrate, Foto: Demokrate
Ažurirano: 12.05.2017. 17:39h

Demokratski front, na sebi svojevrstan, tačnije licimjeran način napada Demokrate, a ujedno pozivaju na saradnju, saopštile su Demokrate.

Ovo je, prema njihovoj evidenciji 192 napad DF-a na njihovu stranku.

"Međutim, vrijeme je pokazalo da što nas više napadaju, to mi više rastemo. Pozivamo ih da to i dalje čine, a mi ćemo samo brojati napade i baviti se isključivo Demokratskom partijom socijalista Crne Gore i organizovanim kriminalnim grupama. Nećemo stati dok ih politički ne nokautiramo u svakom gradu u Crnoj Gori, a ako to proizvodi nervozu kod pojedinaca iz opozicije, to nije problem Demokrata, to je problem ciljeva koje su postavili pred sobom", kazale su Demokrate.

"Nemamo nikakvih emocija po pitanju vođenja i viđenja spoljne politike, tako da se ovaj subjekt ne plaši ni Vikiliksa, ni istoka, ni zapada, jer mi svakom gostu saopštimo ono što govorimo narodu. Tu se razlikujemo gospodo, zar ne?", zaključile su Demokrate.

Bonus video: