Pljevlja: Lekić na čelu OO Nove srpske demokratije

U saopštenju za javnost izdatom nakon sjednice Opštinski odbor je “najoštrije osudio medijsku hajku koja se organizovano sprovodi nad Novom srpskom demokratijom i Demokratskim frontom kao najjačim opozicionim subjektima u Crnoj Gori”
204 pregleda 0 komentar(a)
Nova Pljevlja, Foto: Goran Malidžan
Nova Pljevlja, Foto: Goran Malidžan
Ažurirano: 12.05.2017. 17:28h

Za predsjednika Opštinskog odbora Nove srpske demokratije u Pljevljima juče je izabran Milan Lekić, diplomirani inženjer rudarstva, koji je i do sada obavljao tu funkciju. Za potpredsjednike izabrani su Vuk Vuk Zuković , Milko Živković i Violeta Laković.

Za predsjednika Izvršnog odbora izabran je Dragoljub Krezović, diplomirani inženjer elektrotehnike.

U saopštenju za javnost izdatom nakon sjednice Opštinski odbor je “najoštrije osudio medijsku hajku koja se organizovano sprovodi nad Novom srpskom demokratijom i Demokratskim frontom kao najjačim opozicionim subjektima u Crnoj Gori”.

“Novoj srpskoj demokratiji predstoji odlučujuća bitka na planu rušenja odnarođenog kriminalizovanog režima Mila Đukanovića koji je okupirao Crnu Goru i zbog toga u predstojećem periodu treba maksimalno aktivirati cjelokupnu stranačku infrastrukturu kako bi što prije došlo do rušenja režima u Pljevljima, ali i u cijeloj Crnoj Gori. Opštinski odbor je ovlastio predsjednika Milana Lekića da može razgovarati sa predstavnicima svih istinskih opozicionih stranaka po pitanju smjene odnarođene lokalne i državne vlasti”, navodi se u saopštenju Opštinkog odbora Nove.

Zahvaljujući se svim članovima Opštinskog odbora na ukazanom povjerenju Lekić je i istakao da “aktuelni režim u Crnoj Gori broji poslednje dane i da mu treba zadati završni udarac koji će ga poslati na smetlište istorije - tamo gdje se već nalaze brojni okupatori i izdajnici srpskog naroda i Crne Gore”.

Lekić je konstatovao da NSD u Pljevljima ima izuzetno jaku stranačku infrastrukturu koja svakim danom postaje jača i da će spremno dočekati predstojeće lokalne izbore.

U restoranu Albona Opštinski odbor je organizovao proslavu krsne slave stranke Svetog Vasilija ostroškog. Proslavi Krsne slave prisustvovao je i Andrija Mandić, predsjednik Nove srpske demokratije.

Bonus video: