TA: Truli DPS brod nezadrživo tone

DPS je izgubio oko 800 glasova u odnosu na državne izbore koji su bili prije samo šest mjeseci, navode iz TA
66 pregleda 8 komentar(a)
Independia, Foto: Siniša Luković
Independia, Foto: Siniša Luković
Ažurirano: 09.05.2017. 13:33h

Tivatska Akcija čestitala je “svim antirežimskim listama u Herceg-Novom” pobjedu na nedjeljnim lokalnim izborima u tom gradu.

U ovoj lokalnoj stranci koja ima dva odbornika u SO Tivat, posebno su čestitali kolegama iz lokalne Novske liste koji su osvojili tri mandata u parlamentu Herceg Novog.

“Novskoj listi čestitamo na izvanrednom rezultatu, vjerujući da će svoj presudni uticaj iskoristiti na najbolji način, i pokazati da se kvalitetna lokalna politika ne može kreirati bez zdravih lokalnih snaga”, saopštila je TA dodajćii da “od očekivane opozicione pobjede u Herceg-Novome još više raduje prava katastofa koju je DPS doživio u nedjelju.”

“Uprkos svim najprljavijim ucjenjivačko-trgovačkim zloupotrebama, i uobičajenom angažovanju svih raspoloživih podzemnih struktura - DPS je izgubio oko 800 glasova u odnosu na državne izbore koji su bili prije samo šest mjeseci! U roku od samo pola godine, tri od četiri bokeljske opštine oslobođene su na lokalnom nivou od zagrljaja kriminalne hobotnice. Od Mokrina do Kufina oslobođeno je skoro 96% teritorije Boke! Ostao je još samo Tivat“, poručila je TA dodajući da u međuvremenu lokalna tivatska DPS-SD-HGI vlast “sama sebe svakodnevno urušava bolje nego što bi ijedna opozicija to uspjela da radi.”

“Na žalost, u ovom ciklonu autodestrukcije koju svakodnevno od njih gledamo, uništava se i cijeli Tivat, i to ne samo njegova sadašnjost. Ali, moramo se podsjetiti da su u Boki jedino Tivćani većinski poklekli pred ucjenama, obećanjima i mizernim interesima. I dobili tako ono što su i zaslužili – jednu morbidno nesposobnu i rasipničku lokalnu vlast koja nevjerovatnom brzinom uništava sve čega se dohvati”, saopštila je TA uz konstataciju da sada svi vide “a naročito funkcioneri DPS-a koji to osjećaju u svakoj ćeliji svojih tijela, da je DPS truli brod koji nezadrživo tone.”

“Oni s malo boljim vidom vide i kojoj to olupini DPS savršeno nalikuje: po svemu najviše liči na pokojnu jahtu „Independia“ koja se godinama raspadala u uvali Bonića. Kraj se primakao. Ostalo je samo jedno pitanje: ko će u ovom slučaju - prije nego se truležina raspe i potone - iščupati stari zarđali motor, i uzeti koji evro od preprodavaca sekundarnih sirovina?”, zaključuje se u saopštenju TA.

Bonus video: