Đurović: DPS poslat u zaslužene opozicione klupe

“Mi raspolažemo kvalitetnim kadrovima i imamo realan izborni program, a u budućoj vlasti ćemo pokazati da smo spremni i da odgovorno radimo..."
65 pregleda 4 komentar(a)
Danijela Đurović, Foto: Slavica Kosić
Danijela Đurović, Foto: Slavica Kosić
Ažurirano: 08.05.2017. 15:36h

DPS je poslat u zaslužene opozicione klupe, poručuje Danijela Đurović, nosilac izborne liste „SNP-Herceg Novi-mr Danijela Đurović-Ustani i pobijedi-Samo za Novi“

“Pred izbore smo obećali da će Herceg Novi biti oslobođen od loše DPS uprave, koja nije imala odgovor ni na jedan problem Novljana. Glavni cilj je ispunjen - DPS je poslat u zaslužene opozicione klupe”, navodi se u saopštenju Đurović.

Podsjećaju da je Socijalistička narodna partija je osvojila 2 odbornička mandata, koliko je imala i u prethodnom sazivu lokalnog parlamenta kada su bili opozicija.

“Sada će dva mandata SNP-a, zajedno sa dosadašnjim opozicionim strankama, činiti novu vlast u Novom. Svakako, bili bi zadovoljniji da je SNP ostvario ubjedljiviji rezultat, ali u situaciji permanentnog pritiska od strane državnih funkcionera i činovnika, kao i stalne atmosfere straha koju vladajuće partije državnog nivoa stvaraju među građanima, a koji su rezultirali i nešto manjom izlaznosti, možemo reći da je uspjeh, ipak, ostvaren”, ističe Đurović.

“Mi raspolažemo kvalitetnim kadrovima i imamo realan izborni program, a u budućoj vlasti ćemo pokazati da smo spremni i da odgovorno radimo. U Herceg Novom je opozicija dokazala snagu, a u narednim danima moramo pokazati i našu zajedničku odgovornost. Građani Novog u SNP-u imaju pouzdanog garanta promjena na bolje” poruičuje Đurović.

Bonus video: