Petar Ivanović: Pokušajmo da se borimo viteški

Ivanović navodi da sastanak nije bio tajan, iako to Demokrate nisu ni saopštile
108 pregleda 11 komentar(a)
Petar Ivanović, Foto: DPS
Petar Ivanović, Foto: DPS
Ažurirano: 07.05.2017. 13:08h

Koordinator Demokratske partije socijalista Petar Ivanović kazao je da mu je policajac Novak Leković pokazao izjavu građanina koja baca drugačije svjetlo na jučerašnja dešavanja, gdje je Leković optužen da pokušava da protivpravno utiče na volju birača.

Demokratska Crna Gora je objavila snimak na kome se vidi razgovor Ivanovića i Lekovića, i optužili Ivanovića da je koordinator negativne kampanje protiv te partije.

Ivanović navodi da sastanak nije bio tajan, iako to Demokrate nisu ni saopštile.

"Prvo, teško da može biti tajni sastanak nasred ulice, drugo, teško da možemo okruženi velikim brojem snimatelja išta tajno razgovarati, ali ono što je najvažnije, treće, jeste da me je gospodin Leković upoznao sa izjavom jednom od građana Herceg Novog koji je u izjavi MUP na potpuno drugačiji način osvijetlio jučerašnji događaj", kazao je Ivanović.

On je uvjeren da će državni organi istražiti do kraja što se tačno dogodilo, ali ističe da je njihov posao da se bave izbornom aktivnošću na fer i korektan način.

"Moja poruka svima, ne samo Demokratama već i drugima, pokušajmo da se borimo časno, viteški, kako to i treba. Pustimo da građani Herceg Novog odluče o budućoj sudbini ovog grada".

Bonus video: