DPS: Lideri Fronta traže spas u Beogradu

„Danima pompezno najavljivani završni skup ovog saveza pretvorio se u pravi fijasko, sa ne više od 200 djece i omladine koji su na praznom trgu čekali koncert“, kaže se u saopštenju DPS-a
52 pregleda 1 komentar(a)
DPS Herceg Novi, Foto: Slavica Kosić
DPS Herceg Novi, Foto: Slavica Kosić
Ažurirano: 05.05.2017. 16:00h

Lideri Demokratskog fronta, bježeći iz Podgorice zbog sudskog postupka koji se protiv njih vodi i bojkotovani od građana Herceg Novog, spas traže u posjeti predsjedniku vlade Srbije, ocijenjeno je iz Demokratske partije socijalista (DPS).

Kako su saopštili iz hercegnovskog odbora te stranke, nakon teškog debakla koji su u četvrtak doživjeli od građana Herceg Novog, lideri DF-a paničnu ispomoć pokušavaju da nađu u Beogradu.

„Danima pompezno najavljivani završni skup ovog saveza pretvorio se u pravi fijasko, sa ne više od 200 djece i omladine koji su na praznom trgu čekali koncert“, kaže se u saopštenju DPS-a.

Prema njihovim riječima, pritisnuti ehom praznine gradskog trga, čak su i lideri DF-a poslije 20-ak minuta morali da napuste skup.

„Bježeći iz Podgorice zbog sudskog postupka koji se protiv njih vodi, bojkotovani od građana Novog, lideri Fronta očajnički spas traže u posjeti predsjedniku vlade Srbije, i to dan pred izbore - u sred izborne ćutnje“, kaže se u saopštenju.

Navodi se da, umjesto da se upitaju da li je prazan hercegnovski trg odgovor građana „na njihovu izdaju i pokušaj da 16. oktobra građane Crne Gore uvuku u bratoubilački rat, Andrija Mandić i družina pokušavaju da svoju sramotu "operu" u Beogradu“.

„Ostalo je nejasno da li će u delegaciji DF-a biti novi član i glavni promoter, pjevač Vlada Georgijev, ili će vođstvo tog saveza Aleksandru Vučiću ponijeti snimljeni CD sa njegovih nastupa u primorskim diskotekama na kojima vedeta Fronta nastupe počinje primitivnim uvredama i psovkama na račun novizabranog predsjednika Srbije“, naveli su iz DPS-a.

Oni su poručili da Novljani vole svoj grad i svoju državu, da će se tu odlučiti ko će vladati tim gradom.

„To će Mandić & Co. saznati u nedjelju uveče, makar rezultate čekali u drugoj državi“, dodaje se u saopštenju.

Bonus video: