SNP Bijelo Polje: Nastavićemo sa predlaganjem rješenja za svakodnevne probleme građana

89 pregleda 0 komentar(a)
Vidran Kljajević, Foto: SNP
Vidran Kljajević, Foto: SNP
Ažurirano: 05.05.2017. 12:20h

Na poslednjoj sjednici bjelopoljskog parlamenta, odbornički klub SNP-a je još jednom potvrdio zbog čega je dobio naklonost skoro 20 posto biračkog tijela u ovom gradu, smatra dr Vidran Kljajević, šef Kluba odbornika SNP Bijelo Polje.

"I na ovoj sjednici smo, na različite načine, dali puni doprinos kako bi se pojedine odluke poboljšale, neke izmijenile ili uklonile, a sve u cilju da se građanima Bijelog Polja, u mjeri mogućeg, poboljša način kvalitet života s jedne strane strane, a, s druge - spriječe nepotrebni dodatni troškovi i porezi, koje nameće aktuelna lokalna vlast. Podsjećam da su na 9 održanih sjednica lokalnog parlamenta u 2016. odbornici SNP-a imali ukupno 139 diskusija ili skoro 60 posto od ukupnog broja. A od ukupno postavljenog broja odborničkih pitanja, preko 91 posto ,,ide na dušu,, našeg odborničkog kluba. Sve ovo govori da su građani s pravom SNP-u dali glas na poslednjim lokalnim izborima, kao što smo sigurni da će znati da vrednuju i cijene naš rad i u budućem periodu", navodi Kljajević.

On dodaje da građani Bijelog Polja treba da znaju da će im ubuduće prioriteti u radu biti: putna infrastruktura, naročito seoska, stanje elektromreže, seoski vodovodi, održavanje puteva, kao i pitanja studentskog standarda, brige o starim licima, zdravstvena i socijalna zaštita, ulaganje u kapitalne projekte, dinamika realizacije tih projekata...

"Odbornički klub Socijalističke narodne partije, sa sedam odbornika, nastaviće sa predlaganjem rješenja za svakodnevne probleme građana, ubijeđeni da uskoro dolazi vrijeme kada će se sve ono što predlažu naši odbornici sprovesti u djelo. Smjena aktuelne vladajuće koalicije u Bijelom Polju i dolazak SNP-a na vlasti je ono što nas realno očekuje za nepunih godinu dana", zaključuje se.

Bonus video: