Škobalj: U borbu za budućnost sam uložio svoje ime jer je to najvrednije što imam

"Vjerujem – dodao je - da ćemo riješiti pitanje puteva i vode za grad i naša sela, pitanje autobuske stanice i šetališta, sklonićemo rampu sa Sitnice, očistićemo, okrečićemo, ozelenićemo..."
99 pregleda 0 komentar(a)
Aleksandar Škobalj, Foto: Građanska lista za Herceg Novi-Mišo Škobalj
Aleksandar Škobalj, Foto: Građanska lista za Herceg Novi-Mišo Škobalj
Ažurirano: 05.05.2017. 11:29h

Aleksandar Škobalj, nosilac Građanske liste za Herceg Novi – Mišo Škobalj rekao je da je u borbu na lokalnim izborima u Herceg Novom uložio najvrednije što ima – svoje ime. Kako je dodao, on nije čovjek od velikih riječi, ali vjeruje da su Novljani možda malo ljuti zbog buke koja je poslednjih dana zadesila Novi i obećanja kojima ih bombarduju sa svih strana a već su mnogo puta prevareni.

"Vjerujem i da ste ljuti jer su vam proteklih dana i sedmica na vrata dolazili nepoznati ljudi, ulazili u vaše kuće i tražili vaše potpise. Glasali ste već mnogo puta do sada, a ništa se nije promijenilo. Herceg Novi je još siromašniji, i mi zajedno sa njim. Izgubili smo mnogo godina. Svaki čovjek koji izgubi jedan dan, treba da razmisli zašto ga je izgubio i kako, a kamoli godine", naveo je Škobalj I dodao da Novljani imaju pravo i veliku odgovornost da biraju i da ovoga puta izaberu prave.

"Vjerujem – dodao je - da ćemo riješiti pitanje puteva i vode za grad i naša sela, pitanje autobuske stanice i šetališta, sklonićemo rampu sa Sitnice, očistićemo, okrečićemo, ozelenićemo, počećemo da rješavamo i teško pitanje bolnice u Meljinama, da popravljamo i gradimo ono što su prije nas srušili. Radićemo 24 sata dnevno da bi stvorili nova radna mjesta za mlade Novljane."

Obraćajući se Novljanima, Škobalj je rekao da su živjeli bolje prije 30 godina.

"Svaka država, svaki grad i narod teži da ide naprijed, da stvara bolji život za sebe i svoju djecu. Herceg Novi poslednih 25 godina ide trčećim korakom unazad. Ja nisam političar. Ovo nije politika. Ovo je borba za budućnost naše djece. Borba za ekonomsko, duhovno i moralno ozdravljenje Novoga. Nisam od velikih riječi, ali sam vaspitavan i trudim se da budem čovjek od riječi. Založio sam svoje ime u ovu borbu jer je to najvrednije što imam, i tražim vašu podršku. Ako je dobijem, obećavam da ćemo mnogo raditi i uz Božju pomoć podići ovaj grad na noge. U nedjelju, zaokružite, ne za sebe, nego za našu djecu", zaključio je Škobalj.

Bonus video: