DF: DPS se preko djece tali, ali neće biti vlast

Kordić je kazala da je pravi Herceg Novi ponosan, beskompromisan i ne dozvoljava da se ponižava i gazi
114 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 05.05.2017. 05:36h

DPS se preko naše djece tali i ucjenje da će biti škole u Igalu ako bude njihova vlast, a mi im kažemo biće škole ali neće biti njihove vlasti, poručila je nosilac liste Demokratskog fronta Simonida Kordić.

Kordić je kazala da je pravi Herceg Novi ponosan, beskompromisan i ne dozvoljava da se ponižava i gazi.

“Snimaju nas, slobodne ljude, a ne snimaju kriminalce. Neka nas snimaju, neka vide kako izgledaju ljudi koji nemaju čega da se stide. Oni su ti koji se tale i ucjenjuju da će biuti škole u Igalu ako bude njihova vlast. Mi kažemo biće škole, biće hotela, biće puteva i biće kulture i slobode ali neće biti njihove vlasti” poručila je Kordić.

Ona je navela da je premijer Duško Marković, kojega je nazvala stečajnim upravnikom režima, želeći da DF stavi na mjesto na kojem misli da treba da budu, rekao da između DPS-a i DF-a stoje vjekovi razlike. “Pa stoje, iza nas su vjekovi borbe za slobodi, a na njihvoj vjekovi vazalstva i sramnog ropstva” rekla je Kordić.

Ona je poručila da je glas za Front jedini siguran glas i jedini opozicioni glas koji će se sigurno čuti. “Herceg Novi je otvorio vrata slobode.Slobododa ulazi na vrata Boke” rekla je Kordić.

Galerija

Bonus video: