Fanfani: Cilj Socijaldemokrata je gradnja hotela visoke kategorije

"Građanima Herceg Novog nudimo stabilnu lokalnu samoupravu, bez političkih previranja, dosljednu u sprovođenju izbornog programa i rješavanju konkretnih lokalnih problema"
67 pregleda 0 komentar(a)
Tatjana Fanfani, Foto: Socijaldemokrate
Tatjana Fanfani, Foto: Socijaldemokrate
Ažurirano: 04.05.2017. 13:48h

Pametnim i dobrim planiranjem i pravilnom raspodjelom sredstava može se mnogo uraditi za Herceg Novi, ali je preduslov za sve to, stabilna lokalna samouprava, koja ne zapada u krizu funkcionisanja svakih godinu, dvije, već ima kontinuite, ističe Tatjana Fanfani nosilac liste Socijaldemokrate Ivan Brajović – Dosljedno za Herceg Novi.

“Građanima Herceg Novog nudimo stabilnu lokalnu samoupravu, bez političkih previranja, dosljednu u sprovođenju izbornog programa i rješavanju konkretnih lokalnih problema, poručila je Fanfani sigurna da će ta partija biti dio nove lokalne vlasti.

"Mislim da je svima jasno da nijedna lista neće osvojiti apsolutnu većinu na ovim izborima, tako da je sklapanje koalicija neminovno za uspostavljanje lokalne vlasti. Što se SD-a tiče, sigurno je da su nam kao koalicioni partneri dobrodošle političke partije koje baštine vrijednosti građanske, multietničke, evropske i evroatlantske Crne Gore", navela je Fanfani.

“Ključni problemi sa kojima se Herceg Novi suočava su sproblemi u turizmu i infrastrukturi, jer bez njihovog rješavanja nema ekonomskog oporavka Herceg Novog. Obzirom da su hoteli najznačajniji segment turističke ponude, jer ostvaruju najviši prihod po gostu i danu, doprinose produžetku turističke sezone i zaposlenosti, naš cilj je izgradnja novih turističkih kapaciteta, prevashodno hotela visoke kategorije sa 4* i 5 zvjezdica, koji će se veličinom i izgledom uklopiti u postojeći ambijent. Insistiraćemo na izgradnji novih saobraćajnica i kvalitetnom održavanju postojećih, jer bez kvalitetne infrastrukture, nema ni dugoročnog ekonomskog razvoja”, poručuje Fanfani.

Bonus video: