Radović: Tražili su da predam Novi tajkunu koji posjeduje dvije trećine Crne Gore

Radović je kazao da od kada je počeo da se bavi politikom, parate ga i prisluškuju tajne službe
252 pregleda 0 komentar(a)
Dušan Radović Krušo, Izbor, Foto: Slavica Kosić
Dušan Radović Krušo, Izbor, Foto: Slavica Kosić
Ažurirano: 04.05.2017. 05:47h

„Imamo prostor, imamo investitore i cilj nam je da u Herceg Novi dovedemo ultra bogate ljude, da glamur kakav je danas u Monte Karlu dovedemo u naš grad. Da bude kulturni centar Evrope“ , poručio je sinoć lider Izbora Dušan Radović Krušo i nosilac liste „Izbor za Novi DA“ , na završnom promotivnom skupu te grupe birača.

"Želimo da realizujem oviziju modernog prosperitetnog grada. Grada u kojem je privilegija živjeti. Grada u koji će se naša djeca vraćati", kazao je Radović

On je istakao da su za protekle dvije godine dok je Izbor bio dio lokalne vlasti, pripremili i predstavili 30 makro ili strateških i 250 mikro projekata koji su svi realni i izvodljivi.

„Spremni su projekti i zainteresovani investitori za Lušticu, za turistički kompleks Dobra luka, za trkačku stazu Formule 1, za hercegnovsko zaleđe i Ski centar i za mnoge druge“, naveo je Radović.

„Izbor mijenja matricu vladanja, jer mi ne damo da uzimaju od grada i građana, već ih pitamo šta su spremni da daju. Zato se boje nas. Ne mogu da nas kupe, ne mogu da nas prepadnu“, poručio je Radović.

On je kazao da od kada je počeo da se bavi politikom, parate ga i prisluškuju tajne službe.

„Protiv mene su vođene i vode se perfidne i prljave igre. Tražili su mi da grad predam jednom tajkunu koji posjeduje dvije trećine Crne Gore. Kao emisara su poslali Željka Tafru“, tvrdi Radović i poručuje građanima Herceg Novog da ne glasaju za „podgoričke prevarante“.

KandidatI za odbornike Mladen Ivanović je najavio odnovanje privrednog savjeta u lokalnoj samoupravi, a Nikša Grgurević da je cilj da Herceg Novi živi 365 dana i da je Agencija za izgradnju i razvoj Herceg Novog, na čijem je čelu uradila skoro sviu potrebnu plansku dokumentaciju i da je pri kraju izrada Prostorno urbanističkog plana opštine.

Kandidat za odbornika Miodrag Damjanović je istakao da lokalna privreda najmanje odražava interes Novljana i da su zato pripremiuli konkretne mjere za sve privreden grane. Prije svega za turizam poljoprivredu.

Zorica Cvitković je upozorila na probleme bolnice u Meljinama i Instituta Igalo i potrebu da se oni sačuvaju. Željko Vavić je konstatovao da je ponosan na činjenicu da je Izbor raskinuo vladajuću koaliciju u Herceg Novom. Goran Čolović je poručio da će stvoriti uslove da se građani bave turizmom i da žive od njega.

Bonus video: