Demokrate: Đukanović angažovao Bebu Popovića da širi monstruozne izmišljotine

"Sve može biti slučajnost, ali da je Beba tek tako u Gradskoj kafani u Herceg Novom sjeo za sto sa Slavkom Mandićem, urednikom jedne od emisija na televiziji koja je nadaleko poznata po svojoj objektivnosti, nezavisnosti i nepristrasnosti u odnosu na režim i "gospodara", niko živi ne vjeruje"
407 pregleda 0 komentar(a)
Vladimir Beba Popović, Foto: Čitalac reporter
Vladimir Beba Popović, Foto: Čitalac reporter
Ažurirano: 02.05.2017. 15:45h

Nakon kompasa koji predsjednik Demokratske partije socijalista (DPS) Milo Đukanović zajedno sa svojim članovima obezbjeđenja još uvijek traži, a koji je izgubio prije desetak dana kada je, ne po prvi put, dao nebulozne izjave na račun Demokrata, njegov režim je još jednom pokazao u kakvom je strahu, saopšteno je danas iz Demokratske Crne Gore.

Đukanović je 20. aprila na tribini DPS u Herceg Novom pozvao Demokratsku Crnu Goru na čijem je čelu Aleksa Bečić da javno saopšte koji su ih osuđeni kriminalci finansirali na lokalnim izborima u Budvi.

Predsjednik Demokrata Aleksa Bečić mu je 21. aprila odgovorio rekavši da je "Đukanović izgubio kompas, da ga nervoza razjeda, jer ne može u Herceg Novom da zaustavi ubjedljiv poraz DPS-a, koji je uvod u njegov definitivan politički kraj".

"Zbog toga što već u vazduhu osjećaju ubjedljiv poraz na izborima u Herceg Novom, a kako nada umire posljednja, vrh neodgovorne vlasti i Đukanović je izgleda lično angažovao Bebu Popovića da smišlja i, preko medijskih alatki iz regiona, plasira i širi monstruozne izmišljotine i brutalne neistine o najperspektivnijem političkom subjektu u Crnoj Gori. Sve može biti slučajnost, ali da je Beba tek tako u Gradskoj kafani u Herceg Novom sjeo za sto sa Slavkom Mandićem, urednikom jedne od emisija na televiziji koja je nadaleko poznata po svojoj objektivnosti, nezavisnosti i nepristrasnosti u odnosu na režim i "gospodara", niko živi ne vjeruje. A i sve da neko povjeruje da je čovjek ljupkog i bezazlenog nadimka prosto poželio da koju proćaska, uživajući u pogledu na more, bljutave i užasne izmišljotine koje zagađuju medijsku scenu nakon samo par sati od tog momenta odagnale su sve sumnje iz čijeg su uma proistekle. Postavlja se pitanje – je li makar malo proradila savjest ovom "našem" novinaru kad mu je, vjerovatno, Popović na terasi Gradske kafane izdiktirao ove monstruozne izlučevine koje se vrte na ovom mračnom mediju", navodi se u saopštenju Demokrata.

Neformalni savjetnik bivšeg premijera Mila Đukanovića Vladimir Beba Popović boravio je 29. aprila u Herceg Novom, gdje se u nedjelju održavaju lokalni izbori, a čitaoci Vijesti su ga fotografisali na nekoliko lokacija u Novom sa različitim ljudima, uključujuci i na sastanku sa Slavkom Mandićem, vlasnikom Skala radija i autorom emisije "U žiži" na Televiziji Pink, u kojoj uglavnom gostuju predstavnici vlasti i njihove pristalice.

Demokrate su saopštile da je ono što naročito zabrinjava što se poruke pojedinih opozicionih lidera ne razlikuju od poruka koje plasiraju službe iz podzemlja Mila Đukanovića.

"Ipak, ovo ne čudi, s obzirom da Beba može da sarađuje samo sa ekstremnim medijskim talogom i ekstremima na političkoj sceni Crne Gore. Sve ovo uslijedilo je par dana nakon što su nepoznati nalogodavci naručili i sačinili, a nepoznata lica podijelila pismo monstruozne sadržine koju ne može da pojmi ljudski um, a u kojem se poziva na linč članova, funkcionera i mladih volontera Demokrata, koji bez ijednog jedinog centa obilaze novska domaćinstva, a koji su u proteklih dvije godine obišli više od 200.000 domova u Crnoj Gori, po tri puta. Poručujemo Bebi i medijskom talogu da nema toga ko će Đukanovića spasiti nokauta u Novom i skorog poraza u cijeloj Crnoj Gori, pa neće ni oni. Tužioca još jednom pozivamo da hitno preduzme sve radnje na otkrivanju izvršilaca i nalogodavaca krivičnih djela koja su počinili prilikom pisanja i distribuiranja onog pisma monstruozne sadržine koje je zgrozilo sve normalne ljude u Crnoj Gori", piše u saopštenju Demokrata.

Bonus video: