Građanska lista za Herceg Novi-Mišo Škobalj zasadila cvijeće na autobuskoj stanici

"Ne smijemo prihvatiti nikakve izgovore za trenutno stanje u kojem se autobuska stanica nalazi. Nije tačno da se ne može, nije tačno da se nema novca i vremena. Jedina istina je da oni koji su svih ovih godina bili na vlasti nisu htjeli ništa da urade jer su se svo to to vrijeme međusobno svađali oko toga ko će više našeg novca prisvojiti za sebe"
60 pregleda 0 komentar(a)
Cvijeće, Herceg Novi, Građanska lista za Herceg Novi-Mišo Škobalj, Foto: Građanska lista za Herceg Novi-Mišo Škobalj
Cvijeće, Herceg Novi, Građanska lista za Herceg Novi-Mišo Škobalj, Foto: Građanska lista za Herceg Novi-Mišo Škobalj
Ažurirano: 02.05.2017. 15:02h

Kandidati za odbornike i aktivisti "Građanske liste za Herceg Novi-Mišo Škobalj" danas su zasadili ukrasno cvijeće u aleji dugoj više od 40 metara na Autobuskoj stanici u Herceg Novom.

Prema njihovim riječima autobuska stanica je upravo ono mjesto gdje većina ljudi dolazi i odlazi iz grada zbog čega je od izuzetnog značaja kako će ona izgledati.

"Herceg Novi je među rijetkim gradovima u Crnoj Gori i bližem okruženju koji nema modernu i uređenu autobusku stanicu. Naprotiv, ono što imamo danas tjera nas da se stidimo pred svima onima koji dođu u naš grad. Kao grad koji planira da živi i da se razvija od turizma, Herceg Novi mora imati autobusku stanicu koja ispunjava standarde kvaliteta, ne samo radi onih koji posjećuju naš grad nego i radi samih Novljana", rekli su iz "Građanske liste za Herceg Novi Mišo Škobalj".

Istakli su da za svega nekoliko dana novska Autobuska stanica može da se očisti, okreči i da se zasadi cvijeće.

"Ne smijemo prihvatiti nikakve izgovore za trenutno stanje u kojem se autobuska stanica nalazi. Nije tačno da se ne može, nije tačno da se nema novca i vremena. Jedina istina je da oni koji su svih ovih godina bili na vlasti nisu htjeli ništa da urade jer su se svo to to vrijeme međusobno svađali oko toga ko će više našeg novca prisvojiti za sebe. Građanska lista za Herceg Novi-Mišo Škobalj jasno proučuje svima da će poslije izbora upravo oni pokrenuti inicijativu za izgradnju nove i moderne autobuske stanice u Herceg Novom. Nema više vremena za čekanje, ako ovako nastavimo upravo sa ovakve autobuske stanice kupovaće se samo karte u jednom pravcu – za odlazak iz Herceg Novog" zaključuju u "Građanskoj listi za Herceg Novi – Mišo Škobalj".

Bonus video: