Radović: Berni Eklston iz Formule 1 bi na Luštici gradio turističko selo i trkačku stazu

"Sada se premijer Marković hvali kako su arapski investitori zainteresovani za kupovinu Dobre luke, a kada smo mi kandidovali i nalazili investitore , za taj i druge projekte, iz lokalnog DPS su nam se podsmijevali", kazao je Radović
111 pregleda 0 komentar(a)
Izbor, Herceg Novi, pres, Foto: Slavica Kosić
Izbor, Herceg Novi, pres, Foto: Slavica Kosić
Ažurirano: 02.05.2017. 14:26h

Predsjednik DPS Milo Đukanović i premijer Duško Marković proteklih dana su dijametralno suprotno ocijenili interesovanje investitora za projekte u Herceg Novom, kazao je na današnjoj konferenciji za novinare nosilacliste "Izbor Novi DA" , Dušan Radović Krušo .

Na početku pressa novinarima je prikazan snimak obraćanja premijera Duška Markovića aktivistima DPS u Igalu.

"Đukanović je istakao da nema investitora , a Marković samo nekoliko dana kasnije da ih ima, što i mi tvrdimo", kazao je Radović.

On je naveo da za turistički kompleks Dobra luka na Luštici koji je Izborova ideja i projekat koji su kandidovali prije više od godinu i po, imaju šest zainteresovanih investitora iz Italije.

"Sada se premijer Marković hvali kako su arapski investitori zainteresovani za kupovinu Dobre luke, a kada smo mi kandidovali i nalazili investitore , za taj i druge projekte, iz lokalnog DPS su nam se podsmijevali", kazao je Radović.

On je istakao da Izbor ima još 20 investitora iz Turske, Češke, Italije, Kine,... koji su zainteresovani da grade na Luštici, Njivicama i u drugim djelovima opštine.

"Berni Eklston iz Formule 1 gradio bi na Luštici turističko selo i trkačku stazu", najavio je Radović.

Mladen Ivanović Izborov kandidat za odbornika je upozorio na izjavu premijera Markovića, koju je saopštio aktivistima DPS u Igalu, da će graditi osnovnu školu u Igalu, ako DPS bude na vlasti, kao opasnu poruku.

Nataša Martić kandidatkinja za odbornicu liste "Izbor Novi DA" je istakla da će novi projekti i investicije omogućiti veće zaposlenje i povratak mladih u Herceg Novi, veći standard i veće prihode lokalnoj samoupravi.

Bonus video: