Porobić: Stanovnici Žvinja konačno dobili bolju vezu sa gradom

Mora se ići dalje kako bi poboljšali kvalitet života svih građana Hereceg Novog" kazao je Porobić
71 pregleda 4 komentar(a)
Petar Porobić, Foto: Svetlana Mandić
Petar Porobić, Foto: Svetlana Mandić
Ažurirano: 01.05.2017. 18:49h

Na Praznik rada 1. maj obišli smo više seoskih područja i sa mještanima razgovarali o potrebama poboljšanja lokalne infrastrutkure, kazao je danas Petar Porobić, nosilac liste DPS Herceg Novi

"To je važno za građane koji obrađuju svoja imanja i tu u zaleđu pokreću proizvodnju. Udružili smo se zajedno i pomogli da se naspe put, a jedan dio i betonira. Tako su stanovnici mjesta Žvinje konačno dobili bolju vezu sa gradom. Ali tu ne smijemo stati. Mora se ići dalje kako bi poboljšali kvalitet života svih građana Hereceg Novog" kazao je Porobić koji kako je saopšteno iz DPS Herceg Novi nastavlja direktne razgovore sa građanima kako bi predstavio Izborni program, a današnji dan je bio posvećen seoskoj infrastrukturi.

Iz DPS Herceg Novi su dodali da mještanin Neđo Radović nije krio zadovoljstvo.

"Ovo je celika stvar za nas. Poslije toliko vremena neko se i nas sjetio i pomogao nam da popravimo put. Mještani su pokrenuli proizvodnju maslinovog ulja i sada imaju bolju povezanost. Prije puta doveli smo vodu i sada su naši uslovi za život bolji", kazao je Radović.

"I ova aktivnost predstavlja uvod u izbornu pobjedu, za koju vjerujemo da je samo početak obnove Herceg Novog" zaključio je Porobić.

Bonus video: