Mandić: Piva može da se ponosi jer je tvrdo opoziciono uporište

Nova i Demokratski front u Plužinama imaju značajan trend rasta, što su pokazali prethodni izbori na kojima su osvojili 30 odsto glasova (50 odsto više u odnosu na prethodne izbore)
95 pregleda 9 komentar(a)
NOVA plužine, Foto: NOVA Plužine
NOVA plužine, Foto: NOVA Plužine
Ažurirano: 01.05.2017. 14:06h

Na izbornoj Skupštini Nove srpske demokratije u Plužinama izabran je novi opštinski odbor koji broji 35 članova. Trećina odbora su novi članovi, pretežno mladi ljudi.

Lider Nove Andrija Mandić kazao je da se Piva može ponositi činjenicom da je svo vrijeme bila tvrdo opoziciono uporište i da Nova i Demokratski front u Plužinama imaju značajan trend rasta, što su pokazali prethodni izbori na kojima su osvojili 30 odsto glasova (50 odsto više u odnosu na prethodne izbore).

Izvještaj o radu OO Nove podnio je predsjednik Opštinskog odbora Zoran Blagojević, a prisutnima su se obratili i potpredsjednik Nove dr Strahinja Bulajić i predsjednik OK JKPCG Plužine Mirko Vuković.

Gosti na izbornoj Skupštini bili su poslanik DF-a Jole Vučurović, članovi Glavnog odbora Nove iz Nikšića Ilija Miljanić i Branislav Dačević i odbornik komunista u SO Plužine Mirko Radović.

Bonus video: