Beba Popović stigao u Herceg Novi

Popovića su čitaoci Vijesti fotografisali na nekoliko lokacija u Novom sa različitim ljudima, uključujuci i na sastanku sa Slavkom Mandićem, vlasnikom Skala radija i autorom emisije U žiži na Pinku, u kojoj uglavnom gostuju predstavnici vlasti i njihove pristalice
284 pregleda 100 komentar(a)
Ažurirano: 30.04.2017. 06:19h

Neformalni savjetnik bivšeg premijera Mila Đukanovića Vladimir Beba Popović boravio je juče u Herceg Novom, gdje se u nedjelju održavaju lokalni izbori.

Nije jasno je li Popović, koga dio javnosti smatra odgovornim za mnoge prljave kampanje protiv opozicije, te medija i NVO koji kritikuju vlast, stigao u Novi da pomogne DPS-u u završnici kampanje za lokalne izbore ili je tamo iz drugih razloga. Iz DPS-a nisu juče odgovarali na pozive Vijesti.

Popovića su čitaoci Vijesti fotografisali na nekoliko lokacija u Novom sa različitim ljudima, uključujuci i na sastanku sa Slavkom Mandićem, vlasnikom Skala radija i autorom emisije U žiži na Pinku, u kojoj uglavnom gostuju predstavnici vlasti i njihove pristalice.

Popovića dio javnosti smatra i neformalnim urednikom informativnog programa PinkaM, u kome se gotovo svakodnevno brutalno i bez dokaza optužuju i blate protivnici režima, a nekritički slave "uspjesi" vlasti i DPS-a.

Demokratski front je optuzio Popovića za navodno montiranje afere državni udar, u kojoj su optužena i dvojica lidera DF-a Andrija Mandić i Milan Knežević. Popović je ranije fotografisan po lokalima u razgovoru i sa drugim prorežimskim novinarima, i predstavnicima vlasti, uključujuci i šefa DPS-a Mila Đukanovića.

Prije nekoliko godina, napao je novinara i fotoreportera Vijesti, nakon sto su fotografisali Đukanovicevog prijatelja, kontroverznog biznismena Stanka Subotića u društvu šefa obezbjeđenja tadašnjeg premijera kako dolaze na sastanak kod Popovića u kancelarije njegove NVO Institut za javnu politiku. Popović se hvalio i da je revnosno šerovao fotografije i video snimke zenske osobe sa psom, koji su iskorišćeni za visemjesečnu kampanju blaćenja direktorke MANS-a Vanje Ćalović.

Galerija

Bonus video: